Van de Wetering start eyear bizdev

Van de Wetering start eyear bizdev van Eyear

Door: Eyear  08-09-2006
Trefwoorden: Interim Management, Business Development, Database Clean-up

Daniel van de Wetering, hiervoor werkzaam bij o.a. QlikTech Nederland, SAP Nederland en Siebel Systems, heeft met de oprichting van eyear besloten zijn uiteenlopende expertise in het ontwikkelen van new business voor IT bedrijven te bundelen in een nieuw bedrijf. eyear levert dan ook verschillende marketing- en salesgerelateerde diensten op projectbasis, met als doel een sterkere positionering binnen vooraf gedefinieerde marktsegmenten te bewerkstelligen.

Elke organsatie behoefte heeft aan een Business Development-activiteit; lang niet elke organisatie heeft echter behoefte aan een Business Development-functionaris. eyear komt hierin tegemoet door op tijdelijke basis constructief de pipeline te voeden”, aldus Van de Wetering.

Het onderscheidend vermogen van eyear laat zich uitdrukken in meer dan 10 jaar ervaring en kennis van het IT landschap en de spelers hierin, waardoor prospects een daadwerkelijk klankbord vinden in de eerste gesprekken in plaats van het gevoel te krijgen benaderd te worden door een extern call center. (www.eyear.nl)

Trefwoorden: Business Development, Database Clean-up, Interim Management,