H&S Adviesgroep regionaal salarisonderzoek 2007

Door: H&s Adviesgroep  18-10-2007
Trefwoorden: Salarisonderzoek

Begin september 2007 gaat H&S Adviesgroep een salarisonderzoek uitzetten onder 1000 geselecteerde ondernemingen en instellingen in de regio Noord-Holland (boven het Noordzeekanaal). De resultaten van het onderzoek bieden deelnemers zicht op de primaire en secundaire salarisgegevens van meer dan 40 representatieve functies in de regio.

Het is als organisatie belangrijk te weten hoe de eigen salarisniveaus zich verhouden ten opzichte van de markt. Zeker in een tijd dat de arbeidsmarkt gespannen is en er voor sommige functies zelfs sprake is van een “dagprijs”. Het onderzoek onderscheidt zich, in tegenstelling tot de grotere landelijke ondezoeken, door de regionale focus.

Heeft u altijd al willen weten of het beloningsniveau binnen uw onderneming marktconform is? Kunt u met uw salarissen de concurrentie op de regionale arbeidsmarkt aan? Om antwoord te krijgen op deze vragen nodigen wij u uit tot deelname aan het regionaal salarisonderzoek 2007 van H&S Adviesgroep.

De resultaten van het onderzoek bieden zicht op de primaire en secundaire beloningsgegevens van meer dan 40 functies binnen tal van organisaties in de regio Noord-Holland (boven het Noordzeekanaal). U kunt uw salarissen rechtstreeks vergelijken met die van andere organisaties in uw eigen regio, in dezelfde branche en met een vergelijkbare omvang. De vragenlijst is uitgezet onder 1000 geselecteerde ondernemingen en instellingen in de regio met tussen de 25 en 400 medewerkers.

H&S Adviesgroep, gevestigd te Alkmaar, levert full service diensten op het terrein van human resources met een focus op resultaatgerichtheid en professionalisering. Kennis van de regionale (ondernemers) markt is één van de redenen dat ons klantenbestand sterk groeiende is.

Het salarisonderzoek is een uitbreiding op ons productportfolio en we zijn dan ook gepast trots deze bij u te mogen introduceren. Als u dit jaar deelneemt (aanleveren van gegevens) en ons bovendien de toezegging doet ook volgend jaar deel te willen nemen, ontvangt u de rapportage met resultaten tegen een introductieprijs van € 275,- per jaar, exclusief BTW. Als u besluit alleen dit jaar deel te nemen, bedragen de kosten € 495,-, eveneens exclusief BTW. Rapportage vindt medio november plaats.

Wilt u ook deelnemen aan het onderzoek? Download dan hier de vragenlijst: Regionaal salarisonderzoek 2007 .

Bij de vragenlijst met uitleg over het aanleveren van uw beloningsgegevens inclusief een toelichting op gehanteerde begrippen. Mocht invulling van de vragenlijst toch leiden tot vragen, kunt u te allen tijde contact opnemen met Ernst Jongepier of Arjen Heyman van H&S Adviesgroep onder telefoonnummer 072 - 512 52 30. Mailen kan ook via e.jongepier@hsadviesgroep.nl of a.heyman@hsadviesgroep.nl .

Trefwoorden: Salarisonderzoek