Haker Natuursteenbedrijf BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Herculesstraat 28 , 1812 PH Alkmaar, Noord-Holland

E-mail

Over Haker Natuursteenbedrijf BV

Haker Natuursteen B.V. is een natuursteen bewerkingsbedrijf dat de eindgebruiker voorziet van een hoogwaardig afgewerkt, kwalitatiefvol, natuursteen product. Deze hoogwaardige afwerking wordt gerealiseerd door ons vakmanschap, en de tijd, zorg en aandacht die wij aan ieder natuursteen product besteden.
Het ontstaan van natuursteen is een constant geologisch proces. Natuursteen is in feite een verzamelnaam voor duizenden steensoorten.
Deze steensoorten worden verspreid over de gehele wereld gewonnen in groeves. Iedere steen is uniek daar iedere steen op een verschillende manier is ontstaan, hierdoor heeft elke steen een eigen kleur en structuur. Het product is dus altijd uniek!
Natuursteen combineert esthetische eigenschappen met functionaliteit. De mogelijkheden betreffende het verwerken en toepassen van natuursteen zijn enorm. Natuursteen is mits goed verwerkt en toegepast een erg duurzaam materiaal. Tevens is natuursteen een erg onderhoudsvriendelijk materiaal.
Natuursteen creëert naast een meerwaarde, tevens een luxe uitstraling binnen uw huis en/of tuin. De keuze voor een natuursteen soort hangt vooraf van de gewenste uitstraling. Er zijn talloze soorten qua soort, kleur en structuur. Denkt u daarbij aan bijvoorbeeld marmer, kalksteen, leisteen of graniet. Daarnaast zijn er nog diverse afwerkingsmogelijkheden betreffende het oppervlak, bijvoorbeeld polijsten, zoeten, branden of stralen.
De mogelijkheden betreffende het gebruik van natuursteen zijn dus enorm. Bij de keuze moet rekening gehouden worden met de toepassing- en omgevingsfactoren, zoals afmeting, sterkte en weersomstandigheden. Bij Haker Natuursteen kunt u terecht voor een gedegen advies omtrent materiaalkeuze en toepassingsmogelijkheden.
Wij vervaardigen een op uw specificaties gemaakt, hoogwaardig eindproduct! Tevens kunnen wij indien gewenst de montage verzorgen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Haker Natuursteenbedrijf BV in Herculesstraat 28, Alkmaar Noord-Holland 1812 PH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Alkmaar Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Alkmaar Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Alkmaar Noord-Holland, 1812 PH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228549]