InstantWebwinkel shopt voor winkeliers

InstantWebwinkel shopt voor winkeliers van Instantwebwinkel

Door: Instantwebwinkel  17-09-2008
Trefwoorden: Webshop, Webwinkel

De voordelen van online verkopen zijn de laatste jaren bij menig winkelier doorgedrongen maar vaak wordt de stap naar een online filiaal als ingrijpend, kostbaar en moeilijk gezien. InstantWebwinkel komt daaraan door middel van een nieuwe en kant-en-klare webwinkel oplossing plus goede ondersteuning tegemoet.

InstantWebwinkel heeft voor iedereen een passend webwinkel pakket dat op elk gewenst moment uitgebreid of aangepast kan worden. Zo bepalen winkelbezitters zelf hoe het winkel ontwerp er uit moet zien en welke extra functionaliteit zij wensen.
Nadat een webwinkel is aangevraagd heeft de klant binnen 2 werkdagen beschikking over de online shop en toegang tot een uitgekiend supportgedeelte met een vraag en antwoord afdeling die direct assistentie bij onduidelijkheden biedt.
Hiermee zijn niet alleen vragen over de webwinkel snel beantwoord maar ook verschillende gerelateerde onderwerpen zoals bijvoorbeeld zoekmachine aanmelding en online adverteren komen daar aan de orde.

Met de introductie van InstantWebwinkel komt het beschikken over een kwalitatief hoogwaardige en zeer professionele webwinkel zonder grote voorinvesteringen voor iedereen binnen handbereik.

Meer informatie en een demo zijn te vinden op www.instantwebwinkel.nl

Trefwoorden: Webshop, Webwinkel

Contact Instantwebwinkel

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share