Klaver Autogroep

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Berenkoog 2 , 1822 BJ Alkmaar, Noord-Holland

E-mail

Over Klaver Autogroep

Klaver Autogroep is officieel dealer van Citroën en DS, servicedealer voor Honda, universeel garage onder het label JAMES Auto & Service, inbouwlocatie van Trekhaakcentrum. En wij hebben ons eigen schadeherstelbedrijf Autoschade Herstel Roos.

Ons omvangrijke pakket houdt in dat wij de volgende diensten kunnen verlenen:

Verkoop van nieuwe en (jong) gebruikte Citroëns en DS-en (personenauto's en bedrijfswagens).
Wij leveren auto's af met garantie. Tevens kunt u bij ons terecht voor (private) lease, financiering en verzekeringen. Zowel voor de particuliere automobilist als de zakelijke rijder. Vraag naar ons speciale fleetprogramma.

In onze werkplaats keuren, onderhouden en repareren wij auto's van alle merken, modellen en bouwjaren. Voor Citroen, DS en Honda zijn wij officieel aangesteld en kunnen hier ook garantiewerkzaamheden voor uitvoeren. Als JAMES-garage onderhouden wij ook iedere leaseauto. Onze service afdeling voorziet uiteraard ook in behoeften van vervangend vervoer en haal en breng service.

Zoekt u een trekhaak voor uw auto dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn inbouw locatie voor trekhaakcentrum.nl en leveren tegen scherpe tarieven trekhaken voor alle auto's en modellen. Ook voor de benodigde hulpveren hebben we een goedkoper alternatief als dealer van Gopren.

Ons onderdelen magazijn levert originele Citroën, DS en Honda onderdelen. Maar heeft ook beschikking over de onderdelenlijn "Eurorepar". Hiermee bieden we de mogelijkheid ook ieder ander automerk bij ons te onderhouden en repareren. Eurorepar levert A-kwaliteits onderdelen, tegen een B-prijs. Hierdoor kunnen wij tegen scherpe tarieven werken, terwijl u wel beschikt over de kwaliteit van de dealer.

Tot slot ons schadeherstel bedrijf Autoschade Herstel Roos. Roos is een op zichzelf staande organisatie, gevestigd aan Robbenkoog 23, te Alkmaar. Dit Focwa en Eurogarant bedrijf is aangesloten bij de AH Groep Nederland.

Openingstijden

Ma - Wo, Vr
-
Do
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/klaverautogroep

Categorieën: Car Dealers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Klaver Autogroep in Berenkoog 2, Alkmaar Noord-Holland 1822 BJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Alkmaar Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Alkmaar Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Alkmaar Noord-Holland, 1822 BJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3761483]