Klokkenmaker Lars Dekker uit Alkmaar

Door: Lars Dekker Uurwerkreparatie  06-03-2007
Trefwoorden: Comtoise, Stoelklok, Schoolklok

Bij Lars Dekker Uurwerkreparatie kunt u terecht voor vakkundig onderhoud aan uw klok of horloge. Van een kleine reparatie aan uw klok, een volledige onderhoudsbeurt, een nieuwe batterij voor uw horloge, een waterdichtheidstest tot het inzetten van een nieuw horlogeglas, het is allemaal mogelijk. 
Lars werkt in zijn eigen werkplaats, waar hij de beschikking heeft over professionele apparatuur. Na de vakopleiding heeft hij  jarenlange praktijkervaring opgedaan, zodat hij alle klokken en de meeste horloges voor u kan repareren.


Lars Dekker Uurwerkreparatie is inmiddels een bekende naam in een Noord-Holland vanwege de goede en persoonlijke service. Lars is fulltime in zijn winkel aanwezig voor het beantwoorden van uw vragen of het geven van informatie over uw uurwerk. Een deskundig advies wordt gewaardeerd, klanten willen weten wat ze kunnen verwachten. Daarom neemt Lars samen met de klant rustig door wat de mogelijkheden zijn, wat er met hun uurwerk gebeurd, wat de kosten zullen zijn, etc.


Wat kunt u van mij verwachten:
• geschoold vakmanschap en jarenlange ervaring
• eigen professionele werkplaats
• persoonlijke service
• natuurlijk heeft u garantie op de reparatie
• vooraf altijd een (vrijblijvende) prijsopgave
• bel, mail of loop gewoon eens binnen!

Neem eens een kijkje op de website voor alle juiste informatie, de openingstijden, een routeplanner en meer!

Trefwoorden: Comtoise, Franse Klokken, Friese Klok, Friese Staartklok, Schippertje, Schoolklok, Snaarregulator, Stoelklok

Contact Lars Dekker Uurwerkreparatie

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share