Djembe workshop

Djembe workshop van Maryamma Djembe Workshops

Door: Maryamma Djembe Workshops  12-04-2011
Trefwoorden: Bedrijfsuitje, Teambuilding, Dagje Uit

  In deze workshop staan plezier en enthousiasme voorop ! De djembe is een van de meest verkochte hand percussie instrumenten in de wereld. Dat is niet voor niets zo. Het is een laagdrempelig instrument en het bespelen ervan geeft enorm veel plezier, energie en voldoening.Voor welke gelegenheid dan ook, met een djembe workshop zit u altijd goed.

Teambuildings workshop
Bij de teambuilding workshop ligt de nadruk op onderlinge samenwerking en communicatie. Teambuilding refereert aan een breed scala van activiteiten met als gemeenschappelijk doel het verbeteren van de team prestaties. De djembe is als geen ander instrument geschikt om mensen met elkaar te laten samenwerken. Op ontspannen wijze wordt duidelijk wat teamgeest werkelijk inhoud.

Vrijgezellen avond
Samen werken we naar een compleet muziek stuk toe. De aanstaande bruid / bruidegom krijgt de de rol van solist toebedeeld. Na het aanleren van het complete muziek stuk zal de solist in het midden van de kring plaatsnemen Lachen als dat ook nog eens in een Afrikaans kostuum gebeurd. In een feestelijk aangeklede ruimte staat deze workshop voor muziek, sfeer en hilariteit.

Schoolproject
Kinderen zijn gek op muziek en ritme en gaan tijdens een djembe workshop helemaal uit hun 'bolletje'. Door het vertellen van een 'Afrika verhaaltje' en een eenvoudig maar uitnodigend vraag en antwoord spelletje met de djembe zijn ze vanaf het begin geboeid en enthousiast bezig. Als er dan ook nog gezongen en gedanst gaat worden is het feest compleet.

Afrikaanse maaltijdMaryamma kan in samen werking met "Bola kookt" een heerlijke Afrikaanse maaltijd van verse ingrediënten verzorgen. Zowel als diner of doorlopend buffet.Er zijn diverse gerechten mogelijk en u stelt zelf het menu samen. Een heerlijke afsluiting van de workshop in een warme Afrikaanse sfeer.

Arrangementen
Maryamma ’ s Djembe en Percussie workshops kunnen gecombineerd worden met een keur aan andere activiteiten. Maak uw wensen kenbaar en wij zorgen voor een passend programma en een offerte op maat. In overleg is alles mogelijk en een bijzondere uitdaging gaan wij zeker niet uit de weg.ocaties

De Maryamma workshops kunnen op diverse locaties plaatsvinden.Op uw bedrijf, in uw tuin, maar ook speciale locaties zoals een molen, boerderij, koetshuis een oud station behoren tot de mogelijkheden.Wij adviseren u graag bij het vinden van de juiste lokatie.


Trefwoorden: Bedrijfs arrangementen, Bedrijfsuitje, Dagje Uit, Djembe Workshop, Djembeworkshop, Evenementen Voor Bedrijven, Personeels Feest, Teambuilding, Teambuilding Activiteiten, Workshop Djembe

Contact Maryamma Djembe Workshops

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share