Meer Meubelmakerij Van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Koedijkerstraat 23 , 1823 CR Alkmaar, Noord-Holland

E-mail

Over Meer Meubelmakerij Van

Wij van Meubelmakerij van Meer kunnen al uw meubels op maat leveren.

Bent u op zoek naar een inloop-kledingkast op maat, die u precies kunt inrichten zoals u dat wilt? Een ingebouwde kast of bureau voor in die moeilijke hoek? Of zoekt u een tafel op maat?

Uw wensen staan centraal in het traject van ontwerp, fabricage en plaatsing van het product. Wij hebben ervaring met talloze materialen waaruit u als klant een keuze kunt maken. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan massief hout, fineer of plaatmateriaal. Ook kunnen we uw meubel in elke gewenste kleur laten spuiten.

U kunt ook voor de reparatie of restauratie van uw (antieke) meubels bij Meubelmakerij van Meer terecht. Een metamorfose van uw dierbare meubel behoort ook tot de mogelijkheden.

Voor een impressie van ons werk, kunt u een aantal projecten bekijken in het portfolio.

Als u op zoek bent naar professioneel maatwerk dat geheel afgestemd is op uw wensen, neem dan voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op per e-mail of telefoon: 072-5114999.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Meubelmakerij-van-Meer-342034085817445/

Categorieën: Furniture Shops

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Alkmaar Noord-Holland

Is Meer Meubelmakerij Van in Koedijkerstraat 23, Alkmaar Noord-Holland 1823 CR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Reparatie diensten in Alkmaar Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Alkmaar Reparatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Alkmaar Noord-Holland, 1823 CR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822286]