De eerste echte Mobiel Internet Community van Nederland online

De eerste echte Mobiel Internet Community van Nederland online van Mobielinternet.nl

Door: Mobielinternet.nl  31-03-2009
Trefwoorden: Koop, Gsm, Mobiel Internet

Op termijn wordt elke techniek draadloos beschikbaar. Kijk naar de ontwikkeling van telefonie. Hierdoor is het een kwestie van tijd voordat iedereen net zo gemakkelijk mobiel zal internetten, als dat zij internetten via de kabel. Omdat er voor mobiel internet per computer een modem met abonnement gekocht zal moeten worden, zullen er op termijn meer mobiel internet aansluitingen dan vaste internet aansluitingen verkocht worden.

Met de oprichting van Mobielinternet.nl wil Bram van der Veer een platform bieden voor mensen met vragen rondom mobiel internet en aanverwante termen en technieken, zoals HSDPA en 3G internet. "Of je nu naar een vergelijking van mobiel internet zoekt, naar een uitleg van de term USB modem zoekt of dat je een zeer specifieke vraag hebt, op Mobielinternet.nl vind je een antwoord."

Het doelstelling van http://www.mobielinternet.nl is om binnen 2 jaar de grootste Mobiel internet community van Nederland te worden. "Een echte website waarbij je met vragen over draadloos breedband internet terecht kunt is er nu nog niet echt." Oprichter Bram van der Veer ziet de toekomst van mobielinternet.nl dan ook met vertrouwen tegemoet.

Trefwoorden: 3g, Gsm, Hsdpa, Koop, Mobiel Internet, Mobiel Internetten, Mobielinternet.nl, Umts, Vergelijk,

Contact Mobielinternet.nl

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share