Oggies steunt moeder-en-kindzorg project in West-Papua.

Oggies steunt moeder-en-kindzorg project in West-Papua. van Oggies

Door: Oggies  28-10-2008
Trefwoorden: Borstvoeding, Sdsp, Voedingsarmband

Van elke voedingsarmband die Oggies verkoopt gaat 1 euro naar het moeder-en-kindzorg project van de SDSP (Stichting Duurzame Samenleving Papua Barat) in West-Papua, Indonesië. Zie www.kuku.nl.

Aandacht voor moeders en kinderen, zorgen dat de medische basiszorg is voldaan en dat kinderen veilig en gezond kunnen opgroeien: voor dit thema maakt de SDSP zich sterk. En Oggies levert daar een bijdrage aan met de verkoop van voedingsarmbanden.


De voedingsarmband van Oggies is een handig hulpmiddel bij het geven van borstvoeding. De armband is als het ware een klok waarbij de uren met cijfers zijn aangegeven en tussenkralen geven de kwartieren weer. Het is de bedoeling dat de bijgeleverde bedel gehangen wordt op de tijd dat de laatste voeding heeft plaats gevonden. De armband wordt, afhankelijk van de borst waarmee de laatste voeding is gegeven, gedragen aan de linker- of rechterarm. Zo dient dit sieraad als geheugensteuntje.

De voedingsarmband kost € 14,95. En is in vele kleuren te bestellen op www.oggies.nl.

Trefwoorden: Borstvoeding, Kuku, Oggies, Sdsp, Stichting Duurzame Samenleving Papua Barat, Voedingsarmband, Voedingsarmbanden,

Contact Oggies

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share