Voedingsarmband van Oggies

Voedingsarmband van Oggies van Oggies

Door: Oggies  29-08-2008
Trefwoorden: Baby, Zwangerschap, Kraamcadeau

OGGIES voedingsarmband handig hulpmiddel voor borstvoedende moeders.

OGGIES heeft onlangs een voedingsarmband op de markt gebracht voor moeders die borstvoeding geven. De eerste reacties zijn positief. “Ik gebruik de armband elke dag”, aldus een borstvoedende moeder die de armband al heeft aangeschaft.

De voedingsarmband is als het ware een klok waarbij de uren met cijfers zijn aangegeven en tussenkralen geven de kwartieren weer. Het is de bedoeling dat de bijgeleverde bedel gehangen wordt op de tijd dat de laatste voeding heeft plaats gevonden. De armband wordt, afhankelijk van de borst waarmee de laatste voeding is gegeven, gedragen aan de linker- of rechterarm. Zo dient dit sieraad als geheugensteuntje.

De voedingsarmbanden zijn in verschillende kleuren en designs te verkrijgen. Naast de op de site afgebeelde voorbeelden, zijn de voedingsarmbanden naar wens in andere kraal en kleur combinaties te leveren.

De voedingsarmband kan ook diene als een stijlvol en origineel kraamcadeautje.

Op de site www.oggies.nl zijn de verschillende voedingsarmbanden te zien en zijn de prijzen weergegeven.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie over de Oggies voedingsarmbanden kunt u contact opnemen met Petra Kok, tel.: 06-28119597, e-mail: [email protected]

 

Trefwoorden: Baby, Borstvoeding, Borstvoedingsarmband, Geheugensteuntje, Kraamcadeau, Kraamcadeautje, Kraamkadeau, Kraamkado, Kraamkadootje, Kraamkadotje, Nursing, Nursingbracelet, Voedingsarmband, Zwangerschap,

Contact Oggies

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share