Horrordiner

Horrordiner van ON Events

Door: ON Events  09-06-2014
Trefwoorden: Bedrijfsuitje, Uit Eten, Evenementen organiseren

Op een spannende locatie wordt u ontvangen door onze butler, aanvankelijk denkt iedereen dat dit een normaal dinertje wordt. Totdat de butler de legende van het restaurant vertelt. Het onweer zorgt direct voor een griezelige sfeer. Als de bliksem inslaat valt de elektriciteit uit. Nu zullen er velen gaan twijfelen aan wat echt is en wat niet. De geluidseffecten zullen de verbeelding op hol laten slaan. Maar hoe zult u reageren als u echt onderdeel wordt van een horrorscenario? Onze acteurs zorgen voor een spannend diner met schrikmomenten. Gaan we te ver? Misschien! Maar iedereen verlaat gezond en wel, en een bijzondere ervaring rijker deze avond. Of het nu een bedrijfsuitje of een familiediner is, u leert uw groep met het horrordiner op een wel heel andere manier kennen.

Trefwoorden: bedrijf diner, bedrijfetentje, Bedrijfsuitje, Business Events, Dinershow, Dinnershow, Evenementen organiseren, Feest Locatie, halloween diner, Personeelsetentje, Uit Eten,

Andere producten en diensten van ON Events

Het Moordcomplot, hilarisch moorddiner van ON Events thumbnail
09-06-2014

Het Moordcomplot, hilarisch moorddiner

Vergeet het normale moordspel, en speel het enige spel waarin iedereen verdacht wordt van de moord, en iedereen een geheime agenda heeft.


Komediediner Het Knotsgekke Restaurant van ON Events thumbnail
09-06-2014

Komediediner Het Knotsgekke Restaurant

Komediediner dinershow met komedianten in de bediening.