PC-UNIQUE, sinds 1996!

PC-UNIQUE, sinds 1996! van Pc-unique

Door: Pc-unique  14-08-2008
Trefwoorden: Maatwerk, Pc, Computerwinkels

In 1996 startte PC-Unique vanuit een winkelpand in de binnenstad van Alkmaar. Na uit het jasje te zijn gegroeid verhuisden wij in 1999 naar een groter pand.
De naam van PC-Unique werd een household name in Alkmaar e.o.; Onze filosofie geen prijsvechters te willen zijn maar kwalitatief uitstekende producten te verkopen tegen aanvaardbare prijzen, gepaard aan een zeer klantgerichte service en ondersteuning bleek de juiste!
Eind 2004 verhuisde PC-Unique de winkel naar winkelcentrum De Mare in Alkmaar Noord. In de jaren die hierop volgden bleek de formule voor kleinschalige computerwinkels uitgewerkt te raken. Hoewel onze service nog steeds een speerpunt bleek te zijn zaten we op de verkeerde weg en in augustus 2007 verkochten wij de winkel aan een jonge keten en ging PC-Unique zich in eerste instantie richten op het onderaanemerschap waarbij de klanten van de winkel nog steeds ondermeer dezelfde gezichten tegenkwamen. Ondertussen bekwaamden wij ons verder in service verlening.
Na het faillissement van de nieuwe eigenaar van de winkel in De Mare, medio 2008, besloten we ons eerst eens te beraden op de toekomst en diep na te denken over de wensen van klanten in de Computerbranche: In 1993 begonnen wij, onder aanvankelijk een andere bedrijfsnaam, zonder winkel met gerichte service en leveringen aan cliënten. Maatwerk en 100% persoonlijke aandacht. Wel, 1 augustus 2008 was PC-Unique na 15 jaar weer terug bij de roots en doen we weer waar we sterk in waren- en zijn.
En... flexibeler dan ooit!

Trefwoorden: Computerbranche, Computerwinkels, Maatwerk, Pc, Pc-unique,

Contact Pc-unique

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share