Hoe pensioenbewust bent u?

Door: SEDW Alkmaar  26-04-2011
Trefwoorden: Pensioen, Pensioenen, Levensverzekeringen

Hoe hoog is uw pensioen als u stopt met werken? Kunt u van dat bedrag op een prettige manier leven? En zo niet, wat doet u daar aan? Weet u het antwoord op deze vragen niet? Dan bent u niet erg pensioenbewust.

Overzicht, inzicht en actie, daar draait het om volgens het Manifest Pensioenwijzer bij pensioenbewustzijn. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 72% van de werknemers niet weet hoe hun pensioen er voor staat, wat dat voor hen betekent en welke maatregelen zij kunnen treffen. Zij zijn volledig pensioenonbewust. En u? Hoe pensioenbewust bent u? U kunt dat zelf testen op de site wijzeringeldzaken.nl.

Zelf verantwoordelijk
Tegelijk beseffen steeds meer mensen dat zij zelf verantwoordelijk zijn voor hun toekomstige inkomen. Het blinde vertrouwen dat de werkgever wel alles netjes geregeld zal hebben, bestaat niet meer. Ook de zekerheid dat het pensioen waardevast is, wordt meer en meer losgelaten.

Overzicht
Overzicht krijgen is de eerste stap om pensioenbewuster te worden. Ons kantoor helpt u daar graag bij. Wij zoeken uit hoe uw pensioen ervoor staat en bespreken met u wat dat betekent voor uw toekomstwensen. Neem contact met ons op om uw pensioen goed te regelen.

www.sedw.nl//index.phtml?nieuwsid=838 

Trefwoorden: Geldzaken, Levensverzekeringen, Lijfrente, Pensioen, Pensioenadviseurs, Pensioenen