Mooi weer: grotere kans op inbraak

Door: SEDW Alkmaar  05-07-2011
Trefwoorden: Verzekeringen, Assurantien, Brandverzekering

Zet u bij mooi zomerweer ook uw ramen en deuren wijd open? Helaas: behalve de zomer komen ook inbrekers graag binnen.

Inbrekers willen niet gezien worden en snel hun slag kunnen slaan. Openstaande ramen en deuren vormen in de zomer dan ook ideale omstandigheden voor dieven om snel binnen te dringen. Uw sieraden, computer, laptop en contant geld zijn zo verdwenen. Reden om in de zomer extra op te letten.

Ramen en deuren dicht
In 2010 kreeg de politie 80.600 aangiftes van inbraak binnen. In een kwart van de gevallen ging het echter om een póging tot inbraak. Pogingen die mislukken omdat het huis te goed beveiligd is. De conclusie is simpel: inbraakbeveiliging loont. Zorg daarom voor stevige sloten en sluit deuren en ramen als u weggaat. Denk dan ook aan de ramen van de bovenverdieping en zelfs van het dak.

Schade vergoed
Wordt er ondanks alles toch iets uit uw huis gestolen? Inbrekers laten meestal weinig sporen achter en 93 procent van de inbraken wordt niet opgelost. Uw spullen bent u voorgoed kwijt. Een goede inboedelverzekering kan daarom niet gemist worden. U krijgt dan in ieder geval de schade vergoed.

Korting op premie
Heeft u uw woning laten beveiligen? Meld het ons: u kunt dan vaak een korting krijgen op de premie van uw inboedelverzekering. Wilt u uw inboedelverzekering laten doorlichten? Neem contact op met ons kantoor. Wij bekijken graag voor u of aanpassingen gewenst zijn.

SEDW.NL


 

Trefwoorden: Assurantieadviseurs, Assurantiebemiddelaar, Assurantiebemiddelaars, Assurantiekantoren, Assurantien, Brandverzekering, Inboedelverzekering, Verzekeringen, Verzekeringsadviseur, Verzekeringsadviseurs, Watervillahypotheek, Woonarkhypotheek, Woonarkverzekering, Woonbootverzekering, Woonhuisverzekering

Andere producten en diensten van SEDW Alkmaar

10-04-2012

Inloopspreekuur Financiële & Juridische Dienstverlening

     Nog tips nodig om uw wonining te verkopen ? Tijdens de Paasdagen weer in conflict gekomen met uw buurman


Gratis Inloopspreekuur Financiële & Juridische Dienstverlening van SEDW Alkmaar thumbnail
15-03-2012

Gratis Inloopspreekuur Financiële & Juridische Dienstverlening

Gratis onafhankelijk en deskundig advies over rechtsbijstand; aan-en verkoop van woningen en verzekeringen en hypotheken.Op zoek naar een nieuwe woning in Alkmaar of omgeving? van SEDW Alkmaar thumbnail
28-02-2012

Op zoek naar een nieuwe woning in Alkmaar of omgeving?

Woningaanbod Alkmaar Hypotheken


05-07-2011

Mobiele apparatuurverzekering

U bent vaker dan u denkt onderweg met waardevolle spullen. Zoals een digitale foto- of video camera, laptop, mobiele telefoon, MP3/MP4 speler, navigatiesysteem of draagbare radio, TV of DVD-speler. Als hier iets mee gebeurd kan uw schade snel oplopen.


05-07-2011

Autoruitschade wel/niet vergoed

Een sterretje in de autoruit, dat overkomt iedereen wel eens. Geen probleem, gewoon laten repareren. De verzekering dekt de schade, toch? Of niet?


05-07-2011

Dromen waarmaken met een financieel plan

Voor uzelf beginnen, verhuizen, minder werken of een wereldreis maken. Prachtige voornemens die u ooit nog eens waar wilt maken. Maar hoe zorgt u ervoor dat dit echt gebeurt?


14-06-2011

Arbeidsongeschiktheid groot risico voor starters

Arbeidsongeschiktheid groot risico voor starters Onlangs voor uzelf begonnen? U bent de enige niet. Na een klein dipje in 2009 is het aantal startende ondernemers in 2010 weer toegenomen. In totaal kwamen er 125.000 nieuwe ondernemers bij.


14-06-2011

BV oprichten? Pas uw pensioen aan

BV oprichten? Pas uw pensioen aan Als uw bedrijf groeit, kan het verstandig zijn om te kiezen voor een andere rechtsvorm, bijvoorbeeld een besloten vennootschap. Wat betekent dat voor uw pensioen?


14-06-2011

Laat uw klanten betalen

Als een afnemer of opdrachtgever niet betaalt, kan dat vervelende gevolgen hebben voor uw bedrijf. U kunt daardoor bijvoorbeeld zelf uw rekeningen moeilijker betalen. In het ergste geval staat de bedrijfscontinuïteit onder druk.


31-05-2011

Doorlopende reisverzekering

 Reizen en op vakantie gaan doet u voor plezier. Mocht er iets vervelends gebeuren dan wilt u goed verzekerd zijn. Of u nu zomaar even een weekendje weg bent of langdurig geniet van een verre vakantie, met een doorlopende reisverzekering bent u het hele jaar door goed beschermd.


31-05-2011

Wat geeft u uw kind mee?

Met een kind op komst denkt u misschien vooral aan luiers, een autostoeltje en kinderopvang. Maar waarom niet wat verder in de toekomst kijken? Want als u op tijd begint met sparen, kost het minder moeite om een leuk bedrag bij elkaar te krijgen.


31-05-2011

Wat kost een uitvaart?

Praten over de uitvaart raakt steeds meer uit de taboesfeer. Logisch, want wij willen ook dit laatste afscheid in stijl vormgeven. Maar of u nu kiest voor eenvoud of luxe, een uitvaart is en blijft een kostbare zaak.


31-05-2011

Uw lijfrente valt vrij. Wat doet u?

Valt uw lijfrenteverzekering binnenkort vrij? Proficiat! Na jaren van sparen, kunt u beschikken over uw kapitaal. Maar wat gaat u eigenlijk doen met uw geld? Uw inkomsten aanvullen of verder sparen?