Oldtimers populairder dan ooit

Door: SEDW Alkmaar  29-03-2011
Trefwoorden: Verzekeringen, Autoverzekering, Financieringen

De afgelopen tien jaar is het aantal mensen met een oldtimer meer dan verdubbeld. Begrijpelijk: een oudere auto heeft zo zijn charme en eigen uitstraling. Wees trots op uw wagen. En verzeker hem goed.

De meeste mensen met een oldtimer hebben deze niet omdat zij zich geen nieuwe kunnen veroorloven. Het rijden met een oudere auto geeft een bepaalde sensatie, die beslist verslavend kan zijn. De echte oldtimereigenaar koestert zijn bezit dan ook en zorgt tot in de puntjes voor goed onderhoud.

Speciale verzekering
Toch, er kan met uw oldtimer het een en ander misgaan. Schade, diefstal of pech in het buitenland bijvoorbeeld. Een goede verzekering is dan ook beslist nodig. Als u weinig in uw oldtimer rijdt, kunt u vaak een speciale oldtimerverzekering afsluiten. Die is goedkoper dan een gewone autoverzekering en biedt toch alles wat u nodig heeft.

Keuzemogelijkheden
Koestert u uw oldtimer? Neem dan op met ons kantoor om te bespreken hoe u uw wagen het beste kunt verzekeren. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Trefwoorden: Assurantieadviseurs, Assurantiebemiddelaar, Assurantiebemiddelaars, Assurantiekantoren, Assurantien, Autoverzekering, Financieringen, Verzekeringen