Ontslagen met een ontslagvergoeding?

Door: SEDW Alkmaar  29-03-2011
Trefwoorden: Verzekeringen, Financieringen, Assurantien

Het kan ook u overkomen: u wordt ontslagen. Dan moet u eerst het verlies verwerken: uw baan, uw collega's, uw vaste dagritme, het verdwijnt allemaal zomaar. Wat daarbij wel helpt is een ontslagvergoeding. Maar hoe kunt u die het beste wegzetten?

Als u uw ontslagvergoeding in één keer laat uitkeren, betaalt u direct veel belasting. Als het enigszins mogelijk is, kunt u daarom beter voor een andere oplossing kiezen. Wilt u het geld gebruiken als aanvulling op uw inkomsten en niet te veel belasting betalen? Dan kunt u kiezen voor een direct ingaande lijfrente. Zo'n verzekering zorgt per direct voor periodieke uitkeringen.

Voor later
Hoeft u niet direct een beroep te doen op uw ontslagvergoeding? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om uw geld opzij te zetten. U kunt het geld sparen of beleggen zodat uw tegoed verder aan kan groeien. U kunt ook kiezen voor een levensverzekering om meer zekerheid te creëren voor uw nabestaanden. Of heeft u plannen om voor uzelf te beginnen? Dan kan de ontslagvergoeding ook van pas komen.

Bespreek uw situatie
Wordt of bent u ontslagen en kunt u rekenen op een ontslagvergoeding? Neem contact op met ons kantoor voor een afspraak. Dan bespreken wij welke oplossing voor uw situatie de beste is.

Trefwoorden: Assurantieadviseurs, Assurantiebemiddelaars, Assurantien, Financieringen, Geldzaken, Lijfrente, Sparen, Vermogenbeheer, Vermogensbeheer, Verzekeringen, Verzekeringsadviseur, Verzekeringsadviseurs