Veel keuzemogelijkheden bij inventarisverzekering

Door: SEDW Alkmaar  19-04-2011
Trefwoorden: Verzekeringen, Assurantien, Brandverzekering

Door brand, storm of wateroverlast kan de inventaris van uw bedrijf flinke schade oplopen. Dat probleem vraagt om een snelle oplossing, want de productie moet niet te lang stilliggen.

Een inventarisverzekering is voor elk bedrijf een must. De schade wordt vergoed, zodat u snel de geschonden spullen kunt vervangen. Maar daar blijft het niet bij. Want stel dat u maatregelen moet treffen om de schade te beperken. Of dat u een expert moet inschakelen om de exacte schade vast te stellen. Dergelijke bijkomende kosten kunnen behoorlijk tegenvallen. Met een inventarisverzekering krijgt u die ook vergoed.

Garantie
U heeft als ondernemer veel vrijheid de dekking binnen de verzekering zelf te bepalen. Zo kiest u zelf voor welk bedrag u zich verzekert en kunt heel specifieke vormen van schade laten meeverzekeren. Ook kunt u een garantie tegen onderverzekering krijgen. U weet dan zeker dat u nooit te laag verzekerd bent.

Voordelig uit
Neem het zekere voor het onzekere en sluit voor uw inventaris een goede verzekering af. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn en bij welke aanbieder u goed en voordelig uit bent. Neem contact op met ons kantoor voor een advies.

 

Trefwoorden: Assurantieadviseurs, Assurantiebemiddelaar, Assurantiebemiddelaars, Assurantiekantoren, Assurantien, Brandverzekering, Inboedelverzekering, Verzekeringen, Verzekeringsadviseur, Verzekeringsadviseurs, Woonhuisverzekering