Heel veel watersport op Frisian Boat Show

Door: Sedw Watersport  10-04-2009
Trefwoorden: Hypotheek, Verzekering, Financiering

Heel veel watersport op Frisian Boat Show
10 april 2009

Voor de derde keer weer een Frisian Boat Show
Doorlopend zeildemonstraties, proefvaarten met de mooiste motor- en zeiljachten en sloepen, rondvaarten met de riviercruiser Wetterprinses, rondleidingen op Nederlands mooiste zeilcruiseschip Aphrodite en elektrisch varen. Dit en nog veel meer is allemaal gratis op de Frisian Boat Show op zaterdag 18 en zondag 19 april 2009 in Offingawier aan het Sneekermeer bij Sneek. Ook de toegang en het parkeren zijn gratis.

Huur vloot sterk vertegenwoordigd
Het vaarfestijn aan de Snitsermar, de officiële Friese naam voor het Sneekermeer, vindt plaats bij Paviljoen Jachthavens Sneekermeer en wordt georganiseerd door het bureau voor toerisme Friesland Holland. Vanaf het terras van het grote restaurant heeft men een schitterend uitzicht op de showhaven en demonstraties van zeil- en motorbootinstructeurs. Alle typen huurboten zijn op de Frisian Boat Show present. Van de meeste huurjachten en –boten zijn ook verkoopversies aanwezig. Men kan ze tijdens de show kosteloos bekijken en bevaren.

Aphrodite
De meest opvallende verschijning op de bootshow is het internationaal varende royal class zeilcruiseschip Aphrodite dat vanwege de diepgang, twee meter, nog net bij de buitensteiger van de paviljoenhaven kan komen. De imposante tweemaster uit Stavoren maakt bootreizen op het IJsselmeer, de Noordzee en de Oostzee en vaart van kustplaats naar kustplaats. Kapitein Aent Kingma en zijn vrouw Ellen leiden mensen die in een zeilcruise geïnteresseerd zijn graag rond.

Watersportmarkt
Op het terrein van Paviljoen Sneekermeer wordt ook een watersportmarkt gehouden. De markt met nieuwe en gebruikte jachtaccessoires, watersportkleding en presentaties van jachtservicebedrijven, jachtmakelaars en zeilscholen is net als de bootshow gratis toegankelijk. De markt en de bootshow zijn dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

www.frisian-boatshow.nl

Origineel artikel
http://www.watersportalmanak.nl/nieuws/74338-heel-veel-watersport-op-frisia

Indien u een boot aanschaft op de Frisian Boat Show (of een andere botenbeurs) dan kunt u via SEDWwatersport.nl eenvoudig de verzekering en financiering hiervoor regelen.

Trefwoorden: Boot, Boot Show, Boothypotheek, Bootverzekering, Financiering, Huurboten, Hypotheek, Ijsselmeer, Jacht, Machthavens, Motorboot, Pleziervaartuig, Pleziervaartuighypotheek, Pleziervaartuigverzekering, Proefvaarten, Riviercruiser, Scheepshypotheek, Scheepsverzekering, Sneekermeer, Snitsermar, Vaartuig, Vaartuighypotheek, Vaartuigverzekering, Verzekering, Watersport, Watersportmarkt, Zeilboot, Zeilen, Zeilscholen,