Papieren Vaaratlassen zeer bruikbaar

Door: Sedw Watersport  26-05-2009
Trefwoorden: Watersport, Tankstations, Kaarten

Papieren Vaaratlassen zeer bruikbaar

Vaaratlas 2009: ideale kaartenset voor de watersport
Met ingang van 1 maart is de nieuwe serie Vaaratlassen voor de watersport verschenen. De Vaaratlas is samengesteld door Eurocartografie en bevat zeer uitgebreide informatie voor de watersport.
Alle vaarkaarten in één album
Iedere watersporter heeft wel één of meer kaarten aan boord, maar hoe vaak heeft u net van dat ene gebied geen kaart aan boord? De Papieren Vaaratlas lost dat voor u op. Heel Nederland is verdeel in drie atlassen in een handzaam formaat (42x30 cm) waar alle vaarwateren van Nederland gedetailleerd in afgebeeld staan.

Zeer complete informatie
Compleet met alle informatie over bruggen, sluizen bedieningstijden, doorvaarthoogten, diepgang etc. Ook alle jachthavens, tankstations, marifoonkanalen zijn overzichtelijk vermeld op de kaarten. Naast de nautische informatie vindt u in de vaaratlassen ook veel toeristische informatie op de tegenoverliggende pagina. De kaarten voor de watersport zijn samengesteld door Eurocartografie en zijn bijzonder handig in gebruik. Gebonden in een ringband kunt u ze per bladzijde omslaan waardoor onhandig vouwen overbodig wordt.

Alle vaarreglementen zijn vermeld
In ieder deel staan ook alle vaarreglementen vermeld die u verplicht aan boord dient te hebben. Het Binnenvaart Politie Reglement (BPR) compleet met betekenis van alle borden, het Rijnvaart Politie Reglement, en het Scheepvaartreglement voor het kanaal van Gent naar Terneuzen en het Scheepvaartreglement voor de Westerschelde zijn allemaal vermeld.

Drie delen: Noord Nederland, Midden Nederland en Zuid Nederland
De Vaaratlas bestaat uit drie delen, de kaarten zijn gebonden en bieden per pagina in één overzicht alle informatie voor het betreffende gebied. De volgende delen zijn ontwikkeld: Noord-, Midden- en Zuid-Nederland: deel Noord-Nederland bedekt praktisch heel Friesland, Groningen en Drenthe; de Nederlandse kust en het IJsselmeer zijn geïntegreerd in deel Midden-Nederland evenals de Gelderse IJssel, deel Zuid-Nederland bedekt het vaarwater van Zeeland en een deel van de grote rivieren en de Maas.

€ 39,95 per deel, als bundel met 10% korting
bestellen kan op de website van Watersportmanak
http://www.watersportalmanak.nl/formulier/papieren-vaaratlas-2009

Origineel artikel
http://www.watersportalmanak.nl/formulier/papieren-vaaratlas-2009
http://www.sedwwatersport.nl/Nieuws_Nieuwsberichten_I.htm
http://www.antarisfinanceandinsurance.com/Nieuws_Nieuwsberichten_I.htm

 

Voor een voordelige watersportverzekering en/of -financiering:
SEDW Watersport - verzekeringen en hypotheken voor pleziervaartuigen
Antaris Finance and Insurance - verzeker of financier je Antaris

Voor al uw overige verzekeringen:
SEDW verzekeringen en hypotheken

 


Trefwoorden: Album, Atlas, Bedeningstjiden, Borden, Bruggen, Bundel, Delen, Diepgang, Doorvaarthoogten, Eurocartografie, Handzaam, Jachthavensm, Kaarten, Kaartenset, Marifoonkanalen, Nautische, Ringband, Sluizen, Tankstations, Toeristische, Vaaratlas, Vaarregelementen, Vaarwateren, Watersport,