Verzeker je Antaris boot bij Antaris Finance and Insurance

Door: Sedw Watersport  31-03-2009
Trefwoorden: Hypotheek, Verzekering, Boot

Verzekeren van uw vaartuig
Antaris heeft ervoor gekozen haar cliënten een extra service te bieden. Naast het kopen van een A merk vaartuig, een Antaris, biedt zij u een verzekeringsservice aan.

Antaris verzekeringsservice
Speciaal voor Antaris bootbezitters is er een Antaris watersportverzekering samengesteld. Dit product is samengesteld met behulp van een watersportverzekeraar en alleen verkrijgbaar bij Antaris Finance and Insurance via deze website of via uw dealer.

Gespecialiseerd
Antaris Finance and Insurance is gespecialiseerd op het gebied van watersport. Niet alleen bij de verkoop van het verzekeringsproduct kunnen wij u prima adviseren ook bij schade is er een expertise aanwezig die uw belangen vertegenwoordigt richting een tegenpartij of verzekeringsmaatschappij.

Voordeel
Als Antaris bootbezitter heeft u het voordeel dat u zelf geen vergelijking meer hoeft te maken. U ontvangt een exclusief product met een exclusieve concurrerende prijs. De prijs is vast en niet meer onder invloed van premieverhoging na een schade. Bij een totaalverlies ontvangt u de verzekerde som. Dit heet Totaal Verlies Garantie. Er zijn nog meer voordelen, klikt u eens de button samenvatting voorwaarden en u ziet alle voordelen op een rij.


Antaris Insurance voordelen
- Van buiten komende onheilen meeverzekerd.
- Eigen gebrek op vaartuig, uitrusting en motor 10 jaar verzekerd.
- No-claimgarantie, géén verval no-claim bij schade.
- Antaris vaste taxatiepolis, bij totaal verlies binnen drie jaar wordt de verzekerde som uitgekeerd.
- Daarna geldt totaalverlies garantie, ook dan ontvangt u bij totaal verlies de verzekerde som. De verzekeraar vraagt u dan de uitkering te investeren in een - ander vaartuig.
- Trailerverzekering, gratis uw trailer meeverzekerd.
- volgbootverzekering, gratis uw volgboot en bijbehorende motor verzekerd.
- Geen track and tracé systemen. Voor diefstalpreventie voorziet u de sloep van een kabel of ketting met een deugdelijk slot (voor liplaats Amsterdam eerst overleggen).
- Inboedel gratis tot 20% meeverzekerd.
- Zeedekking gratis, ook vaste ligplaats in Europese landen.
- hulpverlening in binnen -en buitenland, gratis.
- Maximale zekerheid met een Rechtshulpverzekering – alle contractuele geschillen waarbij uw vaartuig is betrokken zijn verzekerd. Uw eigen algemene rechtshulp- verzekering dekt niet alle zaken omtrent een vaartuig, of soms helemaal niet!
- Ongevallen opvarende verzekering per opvarende.
€ 11.500 bij overlijden
€ 23.000 bij invaliditeit
- Wettelijke aansprakelijkheidsdekking € 2.000.000,-

Antaris Finance and Insurance

 

Indien u een vaartuig van een ander merk dan Antaris heeft verwijzen wij u naar: SEDW Watersport.

 

Trefwoorden: Antaris, Boot, Boothypotheek, Bootverzekering, Hypotheek, Pleziervaartuig, Pleziervaartuighypotheek, Pleziervaartuigverzekering, Scheepshypotheek, Scheepsverzekering, Schip, Vaartuig, Vaartuighypotheek, Vaartuigverzekering, Verzekering,