SMA Sportmedisch Adviescentrum Regio Alkmaar Schagen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Terborchlaan 301 , 1816 MH Alkmaar, Noord-Holland

E-mail

Over SMA Sportmedisch Adviescentrum Regio Alkmaar Schagen

Sportmedische Instellingen: voor iedere sporter, van beginnend sporter tot topsporter

Profiteer van deskundige begeleiding
Sporten is in Nederland zeer populair. Nederlanders sporten regelmatig in georganiseerd en ongeorganiseerd verband. Daarnaast is er een grote groep die (weer) wil gaan beginnen met sporten. Allen willen het maximale uit hun sport halen en verantwoord bezig zijn. Bij blessures kan een snelle en deskundige diagnose en behandeling veel tijd besparen. De Federatie van Sportmedische Instellingen (FSMI) bewaakt de kwaliteit en behartigt de belangen van de erkende Sportmedische Adviescentra (SMA) en Sportgeneeskundige Afdelingen (SGA) in ziekenhuizen.

Sportmedische Instellingen bieden sportmedische kennis aan een breed sportpubliek. Iedere sporter, ongeacht niveau of leeftijd, is welkom.

Het Sport Medisch Adviescentrum Alkmaar en omstreken is al 30 jaar actief. Oprichter en pionier Willem Becking, nog altijd clubarts van AZ, is uiteindelijk opgevolgd door professionele sportartsen. Vele sporters weten inmiddels de weg naar het SMA en ook verwijzen veel huisartsen sporters met klachten of voor het ondergaan van een (uitgebreide) sportkeuring.

Het SMA Alkmaar is volledig gecertificeerd en aangesloten bij de Federatie voor sportmedische Instellingen (FSMI). Steeds meer verrichtingen als consulten en keuringen worden hierdoor vergoed door de Ziektekostenverzekeraars.

Het SMA Alkmaar heeft vestigingen in Alkmaar en Broek op Langedijk.

Openingstijden

Ma
-
Di - Wo, Vr - Zo
Gesloten
Do
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Medical Services Organizations

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Alkmaar Noord-Holland

Is SMA Sportmedisch Adviescentrum Regio Alkmaar Schagen in Terborchlaan 301, Alkmaar Noord-Holland 1816 MH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Inspanningstest diensten in Alkmaar Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Alkmaar Inspanningstest per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Alkmaar Noord-Holland, 1816 MH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819707]