Hosted VoiP

Door: Tritel BV  16-10-2012
Trefwoorden: Mobiel Bellen, Hosted Voip, Hosted werkplek

Een besparing van 40% tot 70% op uw huidige kosten voor zakelijk bellen, geen investering in een dure telefooncentrale en geen kosten voor onderhoud, service en beveiliging. Met Hosted VoIP van Tritel investeert u voor een relatief laag investeringsbedrag in een compleet nieuwe telefonie-omgeving met alle functionaliteiten van een volwaardige telefooncentrale.


VoIP (Voice over IP) is een betrouwbare methode om te bellen via dataverbindingen zoals bijvoorbeeld het Internet. Zakelijk bellen met VoIP heeft met name voor het MKB een aantal grote voordelen. Uw eigen lokale netwerk (LAN) gebruikt u nu waarschijnlijk alleen voor data en Internet. Bellen kan echter ook op datzelfde netwerk. De grote hoeveelheid bandbreedte op uw LAN heeft voldoende ruimte over voor spraakoverdracht.


Met Hosted VoIP (ook wel 'Managed VoIP' genoemd) van Tritel krijgt u rechtstreeks toegang tot ons IP-netwerk. Via een IP-verbinding maakt u gebruik van de virtuele telefooncentrale in ons beveiligde datacenter. Uw bedrijf krijgt daarmee de beschikking over een volwaardige en complete spraakdienst met alle functionaliteiten van een geavanceerde bedrijfstelefooncentrale.

Trefwoorden: Hosted Voip, Hosted werkplek, Mobiel Bellen

Andere producten en diensten van Tritel BV

16-10-2012

Zakelijk Internet

Gebruikt u Internet voornamelijk om te mailen en websites te bezoeken? Is een snelle Internet verbinding belangrijk binnen uw bedrijf?


16-10-2012

VPN Dataverbindingen

     Een Gesloten Privé Netwerk van Tritel biedt u een zakelijk netwerk waarmee het mogelijk is meerdere vestigingen aan elkaar


16-10-2012

Business Voice

     Wilt u ook besparen op de tarieven van lokaal, regionaal, nationaal , internationaal en mobiel telefoonverkeer? Zonder eenmalige opstartkosten?


16-10-2012

Sip Trunking

Met SIP trunking sluit u uw telefooncentrale via VoIP aan op het openbare telefoonnetwerk (PSTN). Een toepassing die uw bedrijf


16-10-2012

Mobiele Telefonie

Bent u op zoek naar het beste zakelijke mobiele telefoonabonnement voor uw bedrijf? Met mobiele telefonie van Tritel bent u