Voetbal is Kunst

Voetbal is Kunst van Voetbal Is Kunst

Door: Voetbal Is Kunst  06-04-2009
Trefwoorden: Kunst, Voetbal, Relatiegeschenk

..breekbaar uiterlijk heeft, wat lijnrecht staat tegenover de sport voetbal. De eerst gelanceerde bal gelanceerd is een hoogglanzende witte voetbal voorzien van Delfts blauwe motieven. “Het is een oer-Hollands product van een kunstenares met een oer-Hollandse naam; Janssen.” aldus Ellen. Ook de andere ballen komen echt van Hollandse bodem. De ontwerpster verwacht in de loop van het jaar een bal met koeien motief. In de loop van het jaar komen er nog meer verrassende motieven.

Ellen Janssen
Ellen Janssen studeerde in 1992 af als ruimtelijk ontwerpster, aan de kunstacademie 'Sint Joost' Breda. Zij houdt zich voornamelijk bezig met toegepaste kunst- en decorontwerp, ziet de uitdaging om dagelijkse dingen in een ander kader te zetten. Sinds 1996 ontwerpt Ellen de decors voor het televisie programma 'Het Klokhuis'. Als zelfstandige werkt zij aan diverse opdrachten, zoals het inrichten van tentoonstellingen, het ontwerpen van decors en interieurs. Tevens verzorgt zij conceptvorming en uitvoering van diverse kunstprojecten.

Online galerie
Om de ballen te bekijken nodigt Ellen iedereen uit op de website www.voetbaliskunst.nl. Een exemplaar van de Delfts blauwe bal is hier te bestellen. De koeien bal is op aanvraag.


Voor meer informatie:
[email protected]   /  +3172 5206014 / www.voetbaliskunst.nl

Trefwoorden: Delftsblauw, Hollands, Kunst, Relatiegeschenk, Trainingsbal, Voetbal, Voetbal Is Kunst, Wk, Wk 2010,