VVE Management Noord Holland

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kennemerstraatweg 181 , 1814 GH Alkmaar, Noord-Holland

E-mail

Over VVE Management Noord Holland

VVE Management Noord-Holland ondersteunt VvE’s doelmatig en professioneel. Een optimaal beheer is voor de continuïteit van een VvE immers van groot belang. Het werkgebied van VVE Management Noord-Holland is beperkt tot de provincie Noord- Holland. Bekendheid ter plaatse en korte afstanden zijn daarvoor bepalend.

VVE Management Noord-Holland is een gespecialiseerd bedrijf dat uitsluitend werkzaamheden verricht ter ondersteuning van VvE´s. Een team van deskundige en ervaren medewerkers staat elke VvE in het werkgebied ten dienste, ook buiten kantooruren. Dit team is uitstekend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot de wet- en regelgeving, maar is ook goed geïnformeerd over actuele bouwtechnieken.

Voor elke VvE is het noodzaak dat de ledenadministratie en boekhouding goed in orde zijn. Daarnaast is het maken van een meerjaren onderhoudsplanning van groot belang om reservefondsen te kunnen creëren. Tenslotte vormt het opstellen van een deugdelijke begroting de basis voor het vaststellen van de hoogte van de maandelijkse servicebijdrage. Dit is allemaal dagelijkse kost voor VVE Management Noord-Holland. Ons bedrijf is dus als geen ander in staat om daarover te adviseren en de uitvoer ter hand te nemen.

Continuïteit in een VvE-bestuur is belangrijk. Maar door de individualisering van de samenleving wordt de invulling van vrijwillige bestuurstaken steeds moeilijker. Daarbij speelt de (persoonlijke) aansprakelijkheid ook een rol. Door ons modulair opgebouwde dienstenpakket kan een VvE-bestuur kiezen voor volledige uitbesteding van haar taken of voor een selectie daarvan.

Kopers van appartementen kijken in toenemende mate naar de gezondheid van de VvE. Daarbij letten ze op een onafhankelijk financieel beheer, juiste reservevorming, het actuele onderhoud en een goed bestuur. Om leegstand te voorkomen is het belangrijk dat de VvE´s dit in orde hebben en waar nodig deskundigheid inhuren.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is VVE Management Noord Holland in Kennemerstraatweg 181, Alkmaar Noord-Holland 1814 GH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Alkmaar Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Alkmaar Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Alkmaar Noord-Holland, 1814 GH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229141]