Nieuw instrument tegen ziekteverzuim, stress

Door: Zelfverdediging School Nusantara  01-11-2006

Ik schrijf U in de hoop dat U mij iets van redactionele aandacht kan geven, ik heb namelijk een zeer vernieuwend en uniek stuk voor uw lezers. Misschien past het in een van uw rubrieken? Ik hoop dat U mij kunt helpen, of eventueel kan doorverwijzen naar de juiste persoon binnen uw redactie?

Het gaat om een totaal nieuw instrument tegen het ziekte verzuim, stress, team building, en het vergroten van de gezondheid en veiligheid van de medewerkers in het bedrijfsleven, profit en non-profit organisaties, zodat de effectiviteit en rendement van het gehele bedrijf of instelling groter w! ordt! Daarnaast is het nog hartstikke leuk en sportief ook, en dus helemaal in de huidige opkomende trend.

De kranten staan bol van meldingen van agressie in het bedrijfsleven en de openbare publieks diensten, bijvoorbeeld het incident bij de Sociale Dienst van Zeist, Tempo Team, Ambulance personeel, Woningbouw Verenigingen enz enz

Ik ben een startend ondernemer, en heb mogelijkerwijs de oplossing voor dit opkomende probleem doormiddel van mijn unieke trainingen zelfverdediging aan de profit en non profit sectoren. Hiervoor heb ik enkele jaren in Azië gewoond om mij te scholen in deze manier van zelfverdediging. Het is echter heel moeilijk om mijzelf onder d! e aandacht te brengen van deze grote bedrijven. Als startend onderneme r zijn hier nauwelijks de middelen voor. Vandaar dat ik u probeer te benaderen.

Al enkele jaren geef ik les aan particulieren in verschillende grote steden (Amsterdam, Alkmaar en Haarlem), en heb veel mensen uit verschillende bedrijfssectoren gehad die dol enthousiast waren over mijn verfrissende aanpak van training, en zij hebben mij enthousiast gemaakt om mijn training te gaan aanbieden aan het bedrijfsleven.

Dat is echter gruwelijk moeilijk, en ik ben desperaat op zoek naar een goed medium, om de juiste mensen (P&O-ers en Managers) te benaderen, en uw blad leent zich daar uitstekend voor,

Ik hoop dat U mij kunt helpen/uitlichten in uw blad, zodat ik aan de slag kan, ik heb echt een zinnig product voor uw lezers, en blink uit met mijn totale nieuwe manier van training.

Enkele bedrijven zoals Woningbouw Vereniging “De Key” Amsterdam, hebben mijn training doorlopen en zijn dol enthousiast.
“Gebleken is dat als je verbaal weerbaar wilt zijn, je je zelfverzekerd moet voelen juist ook op het fysieke gedeelte van de weerbaarheid. Hiervoor heb ik deze unieke training ontworpen een mix van de verschillende krijgskunsten die ik door de jaren heen heb gevolgd, laagdrempel! ig en toegankelijk voor iedereen, ongeacht de leeftijd, conditie of se kse van de medewerker.” “Mijn training heeft als insteek het vergroten van het rendement en effectiviteit van de medewerkers.
Het is een zeer nuttig instrument om het ziekteverzuim terug te dringen, en tevens de gezondheid en gevoel van veiligheid van het personeel te vergroten. Ook is deze training ideaal voor het team builden en het vergroten van de motivatie van uw personeel! Daarnaast is het nog een leuke activiteit ook!”
Heel erg graag stel ik mijzelf persoonlijk aan U voor om meer te vertellen over mijn persoon en training,