Carillon AV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Fabelhof 13 , 3813 CW Amersfoort, Noord-Holland

E-mail

Over Carillon AV

Als één van Nederlands oudste opdrachtfilmbedrijven hebben we een naam opgebouwd in bedrijfsfilms en videos. Een goede bedrijfsreportage, beursvideo, webcast of interactieve installatie laten maken begint met een goed gesprek met Carillon als videoproducent.

Ook passen we beeld en geluid naadloos toe in totaalervaringen. We hebben ervaring met bewegende theaters, 3D-stereo en IMAX-dome films en maken museale-toepassingen waar plezier en educatie elkaar versterken.
Sterke originele concepten, een solide productie, budgetbewaking en hoge beeld- en geluidskwaliteit zijn onze sterke punten.

Motiveren en inspireren.
Informatie en emotie gaan hand in hand. We gaan uit van de inhoud en verwerken die in een pakkende audiovisuele ervaring. We gebruiken elk mogelijk medium om de boodschap over te brengen.
Dromen realiseren.
We worden vaak uitgedaagd om te doen wat nooit eerder gedaan is en dat doen we graag.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

21-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Entertainment

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Carillon AV in Fabelhof 13, Amersfoort Noord-Holland 3813 CW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Amersfoort Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amersfoort Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amersfoort Noord-Holland, 3813 CW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819320]