AMPRANA Praktijk voor Natuurgeneeskunde en Massage

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lindenlaan 75 , 1185 LC Amstelveen, Noord-Holland

E-mail

Over AMPRANA Praktijk voor Natuurgeneeskunde en Massage

Door drukte ontstaan er spanningen in het lichaam, we noemen dit blokkades. Het is belangrijk deze blokkades op te heffen of beter nog, te voorkomen. Ze zijn er vaak de oorzaak van dat bepaalde lichaamsfuncties minder goed gaan werken.
Beschouw het als een waarschuwing als er dingen zijn die minder vlot gaan dan je van je lichaam en geest gewend bent. "Luisteren" naar je lichaam is belangrijk en kan voorkomen dat je gezondheid wordt aangetast.

Iedereen heeft wel eens een moment voor zichzelf nodig om de batterij weer op te laden. Een massagebehandeling is uitermate geschikt bij stress en zorgt tevens voor een betere doorbloeding in spieren en gewrichten, waardoor meer ontspanning optreedt in het hele lichaam. Tijdens de massage word je je bewust van de spanning in je lichaam en zorgt de stevige aanraking voor een diepe ontspanning.
Het is niet alleen prettig en rustgevend, maar ook functioneel, omdat de afvoer van afvalstoffen wordt bevorderd.

De massage die gegeven wordt is toegespitst op wat uw lichaam op dat moment nodig heeft. Daarbij wordt gebruik gemaakt van diverse technieken, bijv. deep tissue, waarbij de diepere lagen worden gemasseerd, of shiatsu / acupressuur, een techniek die werkt op de energiebanen. Ook stenen, kruidenstempels, klankschaal of cupping kunnen hulpmiddelen zijn om blokkades te verwijderen en meer ontspanning te bewerkstelligen.
Bij sportmassage zijn de technieken die gebruikt worden hetzelfde, maar afhankelijk van het doel zullen de handelingen meer of minder intensief zijn.

In de afgelopen jaren hebben wij ons ook gespecialiseerd in klachten verlichtende behandelingen. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van Bowen Techniek, Emmett Therapie en Dorn methode. Deze natuurgeneeskundige therapieën zijn gericht op het activeren van het zelf genezend vermogen van ons lichaam. Hierdoor komen lichaam en geest van binnenuit meer in balans.
Met gebruik van lichte druk geven deze therapieën verlichting bij o.a.

Openingstijden

Ma, Wo
-
Di, Vr, Zo
Gesloten
Do
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is AMPRANA Praktijk voor Natuurgeneeskunde en Massage in Lindenlaan 75, Amstelveen Noord-Holland 1185 LC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Amstelveen Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amstelveen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amstelveen Noord-Holland, 1185 LC, Nederland

 • Gt Accountants & Adviseurs

  Parlevinker 11 Amstelveen Noord-Holland 1186 ZA

 • Merits

  Veenendaalplein 2 Amstelveen Noord-Holland 1185 DD

 • Didix

  Oude Karselaan 24 Amstelveen Noord-Holland 1182 CR

 • Spiderglobe

  Gerard Doulaan 60 Amstelveen Noord-Holland 1181 WT

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3708162]