Nestlé introduceert nieuwe smaaksensatie: KIT KAT Senses

Nestlé introduceert nieuwe smaaksensatie: KIT KAT Senses van Centercom

Door: Centercom  11-05-2009

Nestlé introduceert nieuwe smaaksensatie: KIT KAT Senses

KIT KAT Senses is de nieuwe smaaksensatie van KIT KAT: “de perfecte combinatie van een zachte hazelnootvulling met de bekende KIT KAT wafel en chocolade in 165 kcal.” Met KIT KAT Senses richt Nestlé zich primair op de werkende moeder (25-45 jaar), die bewust balans zoekt tussen drukte & “me-time” en zo nu en dan een moment voor zichzelf kan gebruiken. Hierbij is KIT KAT Senses de perfecte manier voor een welverdiende break.

Nestlé ondersteunt in samenwerking met o.a. Centercom de introductie van KIT KAT Senses op grootse wijze. Mediabureau ZenithOptimedia en MBS (Media Buitenshuis Specialists) zijn verantwoordelijk voor het media-advies en de inkoop.

Centercom wordt de komende weken ingezet om de consument met de nieuwe candybar kennis te laten maken. Op Centersigns (abri’s) in de 100 grootste winkelcentra van Nederland is de campagne niet te missen. Ook is de campagne te zien op Retailsigns (abri’s) en Floorboards (vloerstickers) in 450 supermarkten van formules als Albert Heijn, Super de Boer en Plus.
Met de inzet van Centercom bereikt KIT KAT Senses het hart van haar doelgroep en is ze bovendien aanwezig dichtbij en op het point-of-sale

Naast Centercom wordt op grote schaal een promotionele actie (Promodukties) ingezet. In totaal worden er 711.000 samples van de nieuwe candybar in verscheidene winkelcentra, stadscentra en op parkeerplaatsen uitgedeeld. Ook wordt de introductie online en via print onder de aandacht gebracht.

Het blijkt dat vooral op het werk vrouwen naar een break verlangen. Ze vinden een veeleisende baas (50,7%) een stuk vermoeiender dan jengelende kinderen (37,2%). En hun favoriete break nemen ze liever met Barack Obama (28%) dan met Brad Pitt (22,1%). Dit blijkt uit een onderzoek van Vrouwonline en KIT KAT Senses onder ruim 500 vrouwen naar hun perfecte break.


Contact Centercom

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share