Microdermabrasie

Microdermabrasie van Chloe & Co B.V.

Door: Chloe & Co B.V.  04-10-2014
Trefwoorden: Afslanken, Huidverbetering, Groothandel kristallen microdermabrasie

Bij Chloe & Co koop je de meest uitgebreide microdermabrasie De C-Peel. Doordat de kristallen niet aan de binnenkant van het apparaat komen heb je nooit verlies aan zuigkracht. Nee? Juist! Ook niet na jaren werken met je C-Peel! Wij kunnen als leverancier dan ook met gemak 4 jaar garantie op de C-Peel series geven. De extra mogelijkheid om Cellumage met ditzelfde apparaat uit te voeren of.. als je toch liever even zonder kristallen wilt werken en ervoor kiest om met de Diamant Dermabrasie te gaan starten dan is dit door een simpele Tool ook mogelijk! Wat als je dan nu gehoord hebt van Hydrabrasion? Werken met microdermabrasie en water, zonder kristallen... Door een simpele Tool erbij toe te voegen ligt dit dan ook nu binnen handbereik. Je eigen kleur microdermabrasie apparaat uitkiezen is altijd mogelijk! Mocht er nu toch onverhoopt iets met je microdermabrasie apparaat zijn? Dan ruilen wij het apparaat binnen 24 uur kosteloos om.

Trefwoorden: Afslanken, Groothandel harsproducten, Groothandel harsverwarmers, Groothandel kristallen microdermabrasie, Groothandel Zuurstof apparaten, hoogwaardige serums, Huidverbetering, Maxzlim, Meso Gun, Meso-Electroporatie systemen,

Andere producten en diensten van Chloe & Co B.V.

Professional Peels van Chloe & Co B.V. thumbnail
04-10-2014

Professional Peels

Met de Professional Peels van Simildiet biedt je jouw klanten meer dan een standaard Peeling aan! Omdat er 4 verschillende


Skin Activ Meso Electroporatie Gezicht| Lichaam van Chloe & Co B.V. thumbnail
04-10-2014

Skin Activ Meso Electroporatie Gezicht| Lichaam

Meso-Electroporatie kan veilig gecombineerd worden met Microdermabrasie de doorlaatbaarheid van de huid is optimaler wanneer we bij de client eerst microdermabreren en hierna met Meso-Electroporatie hoogwaardige steriele werkstoffen kunnen inbrengen onder de huid. Door Meso Electroporatie gaat het celmembraan tijdelijk open voor opname van de juiste werkstoffen naar binnen te geleiden bereik je bij je cliënten een zeer mooi zichtbaar resultaat.


Private Labeling van Chloe & Co B.V. thumbnail
04-10-2014

Private Labeling

Fabrikant en leverancier van diverse apparatuur en Cosmetica producten in zowel de beauty branche als de Plastische Chirurgie.


Hars verwarmer en hars pistool van Chloe & Co B.V. thumbnail
04-10-2014

Hars verwarmer en hars pistool

Fabrikant en Leverancier van hars producten en hars apparaten