Professional Peels

Professional Peels van Chloe & Co B.V.

Door: Chloe & Co B.V.  04-10-2014
Trefwoorden: Huidversteviging, Medische Peelingen, Feruline Peel,

Met de Professional Peels van Simildiet biedt je jouw klanten meer dan een standaard Peeling aan! Omdat er 4 verschillende Peels zijn voor verschillende huidproblemen kun je gerichter het huidprobleem aanpakken en hierdoor een hoger behandelresultaat behalen per behandeling bij jouw cliënten. Naast de 4 verschillende Peels zijn er diverse werkstoffen (Steriele serums) met een lage molecuul welke je na de Peel in kunt brengen doormiddel van Transdermale Systemen zoals Meso-Electroporatie. Alle specifieke werkstoffen hebben hun eigen hoogwaardige werking. Speciaal afgestemd op de Peel hierboven omschreven. Wil je bv een huid verstevigen? Dan werk je eerst met de Mandelic Peel van Simildiet en hierna met Musclebig intensive serum om dit proces te versterken. Dit inbrengen met een Micro Meso Gun of de laatste technologie de Meso-Electroporatie bv de Skin Activ. Wij hanteren geen startorders of verplichte afnamens en zijn momenteel marktleider op het gebied van vernieuwende technologieën. Kijk op de web-shop om meer te weten te komen over de Professional Peels of andere nieuwe producten/apparatuur.

Trefwoorden: Feruline Peel, Glycol Peel, Glycolzuren, GlycoPeel, Groothandel Peels, Huidtherapeuten Peeling, Huidversteviging, Mandelic Peel, Medische Peelingen, Medische Peels,

Andere producten en diensten van Chloe & Co B.V.

Skin Activ Meso Electroporatie Gezicht| Lichaam van Chloe & Co B.V. thumbnail
04-10-2014

Skin Activ Meso Electroporatie Gezicht| Lichaam

Meso-Electroporatie kan veilig gecombineerd worden met Microdermabrasie de doorlaatbaarheid van de huid is optimaler wanneer we bij de client eerst microdermabreren en hierna met Meso-Electroporatie hoogwaardige steriele werkstoffen kunnen inbrengen onder de huid. Door Meso Electroporatie gaat het celmembraan tijdelijk open voor opname van de juiste werkstoffen naar binnen te geleiden bereik je bij je cliënten een zeer mooi zichtbaar resultaat.


Private Labeling van Chloe & Co B.V. thumbnail
04-10-2014

Private Labeling

Fabrikant en leverancier van diverse apparatuur en Cosmetica producten in zowel de beauty branche als de Plastische Chirurgie.


Hars verwarmer en hars pistool van Chloe & Co B.V. thumbnail
04-10-2014

Hars verwarmer en hars pistool

Fabrikant en Leverancier van hars producten en hars apparaten


Microdermabrasie van Chloe & Co B.V. thumbnail
04-10-2014

Microdermabrasie

Fabrikant en groothandel Chloe & Co kijk in de webshop om snel en gemakkelijk te bestellen wij...