Fijnproevers kiezen voor een duurzaam kado!

Fijnproevers kiezen voor een duurzaam kado! van Culinair Cadeau

Door: Culinair Cadeau  22-05-2008
Trefwoorden: Duurzaam, Cadeau, Kado

Duurzame producten

Ieder Culinair Cadeau is samengesteld met duurzame producten.
Alle pakketten bevatten biologische wijn met het Fair Trade-logo en het boek ‘Sustainable Lifestyles’. De pakketten vanaf € 60,00 bevatten tevens een ecologisch verantwoorde gerookte wilde zalm.


Biologische ‘Fair Trade’ wijn
Boekwerk ‘Sustainable Lifestyles’
Ecologische verantwoorde wilde zalm
Verantwoorde verpakking

Biologische ‘Fair Trade’ wijn
Wijn past goed binnen een verantwoord levenspatroon. En nog meer als die wijn op een zo natuurlijk mogelijke wijze wordt geproduceerd, waarbij de boer het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen zo veel mogelijk mijdt.
Wij spreken over biologische wijn als die is bereid uit biologisch geteelde druiven. Biologische druiven die met aandacht en zorg voor het milieu zijn geteeld, zonder het gebruik van kunstmest, de toepassing van gentechnologie en met een minimaal gebruik van chemische gewasbeschermingsmiddelen.

Boekwerk ‘Sustainable Lifestyles’
Het exclusieve magazine ‘Sustainable Lifestyles’ onderstreept het unieke culinaire en duurzame karakter van dit cadeau nog eens extra.
In dit fraaie naslagwerk treft u informatie over recepturen, biologisch consumeren, Fair Trade en streekproducten, ontwikkelingssamenwerking, topkoks en presentaties van restaurants.
Alle restaurants die in dit boekwerk worden gepresenteerd, nemen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid richting kansarmen in ontwikkelingslanden.

Ecologische verantwoorde wilde zalm
De visserij op de wilde Alaska zalm die DOBSC inkoopt is geheel duurzaam en voldoet aan de strenge eisen van de Marine Stewardship Council (MSC). Met het oog op hun natuurlijke leefomgeving en economische bestaanszekerheid, zijn de vissers van Alaska doordrongen van duurzame vismethoden en gaan ze uiterst omzichtig te werk. Visbestanden worden nauwkeurig gecontroleerd. Voor het vissen worden geen netten, maar lijnen met haken gebruikt waardoor bijvangst is uitgesloten.

Verantwoorde verpakking
De kartonnen geschenkkoffer is vervaardigd van chloorvrij papier, dat voldoet aan de FSC-norm. Ook het gebuikte opvulmateriaal is geproduceerd van gerecycled karton.

Trefwoorden: Biologisch, Cadeau, Culinair, Duurzaam, Duurzame, Geschenk, Kado, Kadopakket, Kerstpakket, Koken, Pakket, Relatie Geschenk, Voeding

Contact Culinair Cadeau

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share