Culinair Cadeau

Culinair Cadeau van Dobsc Nederland

Door: Dobsc Nederland  13-05-2008
Trefwoorden: Restaurant, Wijn, Cadeau

Het pakket bestaat uit een mooie luxe doos (chloorvrij), met daarin een ambachtelijk en ecologisch verantwoorde zijde gerookte wilde Alaska zalm, waar het Marine Steward Council en Stichting de Noordzee voor 100% achter kunnen staan.

Met het oog op hun natuurlijke leefomgeving en economische bestaanszekerheid, zijn de vissers van Alaska doordrongen van duurzame vismethoden en gaan ze uiterst omzichtig te werk. Visbestanden worden nauwkeurig gecontroleerd. Voor het vissen worden geen netten, maar lijnen met haken gebruikt; Overbevissing en bijvangst zijn op deze manier uitgesloten.

Topkwaliteit en service

Een ambachtelijk rookprocédé en de beste grondstoffen garanderen u een onberispelijke kwaliteit, die uitsluitend nog in de betere restaurants wordt opgediend.

Aangezien deze zalm het veelgeroemde Omega-3 vetzuur bevat, kan de term 'verantwoord smullen' ook nog eens tweeledig worden geïnterpreteerd.

De zalm wordt vergezeld door twee heerlijke bijpassende biologische wijnen.

Door de even mooie als exclusieve verpakking is het pakket niet alleen een lust voor de tong, maar zeker ook voor het oog. Omdat wij ieder pakket zien als een visitekaartje, kunt u rekenen op een unieke 100% vers-bezorggarantie. De pakketten kunnen centraal worden afgeleverd, maar ook individuele verzending naar huisadressen (€ 6.95 per pakket) is mogelijk.

Bestellen of meer info?

www.dobsc.org

Trefwoorden: Cadeau, Chef Kok, Culinair Cadeau, Horeca Pakket, Kado, Relatie Geschenk, Restaurant, Restaurateur, Wijn, Zalm Pakket,

Contact Dobsc Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share