Favié BV Onderhoudsbedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Boksdoornlaan 21 , 1185 EB Amstelveen, Noord-Holland

E-mail

Over Favié BV Onderhoudsbedrijf

Naast goede service en klantgerichtheid staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Simpelweg: u kunt op ons rekenen! Van een eenvoudige verstopping van de keukenafvoer tot uw complete badkamer of cv-installatie.

In 1997 zijn wij gestart met ons loodgietersbedrijf en zijn in snel tempo gegroeid. Wij opereren vanuit Amstelveen met 6 bedrijfswagens en 11 personeelsleden. Een snelle serviceis dus gewaarborgd. Ook beschikken wij over een werkplaats en magazijn van 580 m², zodat wij standaard sanitair en materiaal uit voorraad kunnen leveren.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Plumbers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Favié BV Onderhoudsbedrijf in Boksdoornlaan 21, Amstelveen Noord-Holland 1185 EB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Amstelveen Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amstelveen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amstelveen Noord-Holland, 1185 EB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3717222]