Fidelio Podologie en Pedicure Praktijk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nieuwenhuijsenlaan 38 , 1185 DR Amstelveen, Noord-Holland

E-mail

Over Fidelio Podologie en Pedicure Praktijk

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van allerlei voetproblemen. Van ingroeiende nagels tot het behandelen van diabetes - en reumavoeten. En van het verwijderen van likdoorns tot het maken van corrigerende zolen voor de meest uiteenlopende voetklachten.
Ook kunnen we door middel van Podoposturale therapie een verkeerde houding corrigeren en daardoor voet-, knie-, heup-, rug-, schouder-, nek en hoofdpijnklachten behandelen.
Daarnaast verzorgt onze schoonheidsspecialiste diverse huid- en lichaamsverzorgende behandelingen. Van een ontspannende gezichtsverzorging tot kuurbehandelingen voor psoriasis of acne, alles is mogelijk!
Neem een kijkje op onze website. Hebt u nog vragen, dan kunt u ons gerust bellen of mailen. Wij helpen u graag!

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Podiatrists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amstelveen Noord-Holland

Is Fidelio Podologie en Pedicure Praktijk in Nieuwenhuijsenlaan 38, Amstelveen Noord-Holland 1185 DR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Pedicure diensten in Amstelveen Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amstelveen Pedicure per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amstelveen Noord-Holland, 1185 DR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826220]