Verkoopstyling

Door: Heerlijk Huis  04-07-2012
Trefwoorden: Advies, Webwinkel, Interieur

    

Uw huis staat te koop en bent zich aan het oriënteren hoe u dit het beste kan doen. Succesvol uw huis verkopen begint met een goed plan. De styliste van Heerlijk Huis kan u helpen  uw huis zo aantrekkelijk mogelijk op de markt te zetten. De advertentie van uw huis die straks op Funda en alle andere mogelijke internetsites komt te staan moet potentiële kopers verleiden om juist úw huis in werkelijkheid te willen bekijken.

Het is begrijpelijk dat u niet teveel geld wil uitgeven aan een huis waar u toch al uit vertrekt. Heerlijk Huis streeft ernaar met een minimale kosten een zo groot mogelijk resultaat te behalen. Vaak is het mogelijk met de reeds aanwezige middelen uw huis zo goed mogelijk te presenteren.  Om te voorkomen dat u straks de verkoopprijs met tientallen duizenden euro’s moet verlagen is het het overwegen waard een relatief kleine investering te doen.

Verkoopstyling is bereikbaar voor ieder budget en op maat af te spreken.  Informeer gerust  vrijblijvend naar de mogelijkheden die Heerlijk Huis voor de verkoop van uw huis kan betekenen, wij komen bij u langs wanneer het u schikt of dat nou overdag, ’s avonds of in het weekend is.

Door gebruik te maken van Heerlijk Huis maakt u geen kosten, maar doet u een investering die zichzelf terugverdient.

Trefwoorden: Advies, Huis Verkopen, Interieur, Interieur Styling, Interieurstyling, Verkoopstyling, Webwinkel, Woonaccessoires

Andere producten en diensten van Heerlijk Huis

Bel weer eens aan bij Heerlijk Huis! van Heerlijk Huis thumbnail
04-09-2009

Bel weer eens aan bij Heerlijk Huis!

Er zijn weer hele leuke nieuwe woonaccessoires geplaatst op de site! Bel gauw aan bij www.heerijk-huis.nl en onder "Nieuw" vind je alle nieuwe artikelen.