Huisartspraktijk J A Boodt

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Marne 130 B , 1186 PJ Amstelveen, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Huisartspraktijk J A Boodt

Ik ben momenteel 59 jaar en woon sinds 1962 in Amstelveen. Na het doorlopen van de lagere school (St. Josefschool aan de Kalfjeslaan) en de middelbare school (Keizer Karel College) heb ik geneeskunde gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.

Eenmaal afgestudeerd in 1984 werd ik vrijwel direct als dienstplichtig arts opgeroepen bij de Koninklijke Landmacht. In 1988 heb ik de huisarts-opleiding aan het Huisartsen Instituut van de Vrije Universiteit gevolgd en ik ben dan ook sinds april 1989 geregistreerd als huisarts. Direct aansluitend ben ik als militair-huisarts gaan werken op het militair gezondheidscentrum op de Frederikkazerne te Den Haag. Sinds 1998 ben ik daarnaast twee halve dagen per week werkzaam geweest in een ‘normale’ huisartspraktijk in het centrum van Den Haag (vlak bij de bekende schilderswijk).

Ik ben sinds 1990 gehuwd met Jolieke en heb 1 zoon en 2 dochters.

De assistente is iedere dag van 08.00 tot 17.00 uur in de praktijk aanwezig. Buiten deze tijden is de praktijk gesloten.
De assistente is min of meer de spil van de praktijk. Met haar maakt u uw afspraak voor een spreekuur- of huisbezoek en bestelt u eventueel uw herhaalrecept.

Bij het maken van een afspraak zal zij u meestal vragen naar de aard van uw klachten of de reden voor een huisbezoek; dit is noodzakelijk voor een goede planning in de praktijk. De doktersassistente heeft -net als de huisarts- een beroepsgeheim.

Bij de assistente kunt u tevens terecht voor:
+ het verbinden van wonden
+ het verwijderen van hechtingen
+ het geven van -bepaalde- injecties
+ urine-onderzoek
+ zwangerschapstesten
+ bloedsuiker meten
+ bloeddrukmeting
+ het behandelen van wratten

Openingstijden

Ma - Wo, Vr
-
Do
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

11-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Doctors

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amstelveen Noord-Holland

Is Huisartspraktijk J A Boodt in Marne 130 B, Amstelveen Noord-Holland 1186 PJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Apotheek diensten in Amstelveen Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amstelveen Apotheek per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amstelveen Noord-Holland, 1186 PJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821305]