Invivo Kids

Afdrukken

Is Invivo Kids incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Populierenlaan 595 , 1185 SX Amstelveen, Noord-Holland

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over Invivo Kids

Invivo Kids is een diagnostiek- en behandelcentrum voor kinderen en jongeren van 2 tot 18 jaar met leer-, gedrags-, en sociaal-emotionele problemen.

Bij Invivo Kids staat een kind- en jeugdteam klaar, bestaande uit een kinder psychiater, kinder psycholoog en een orthopedagoog. Invivo Kids onderscheidt zich door behandelingen aan te bieden die zich richten op het leren omgaan met problemen in plaats van het fanatiek bestrijden van de problemen. Wij zijn gevestigd in de regio Amsterdam, Amstelveen, Volendam, Uithoorn en Aalsmeer.

Alles onder 1 dak: kinder en jeugd psychiater, kinder en jeugd psycholoog, orthopedagoog

Wij houden ons bezig met kinder en jeugdpsychologie, kinder en jeugdpsychiatrie en met kinder en jeugd diagnostiek. Zoek je een kinderpsycholoog Amstelveen, zoek je een kinderpsychiater Amstelveen? Zoek je een kinder en jeugpsycholoog? Zoek je een kinder en jeugdpsychiater? Neem gerust contact met ons op.

Kaart

Producten en diensten

Kinder en jeug psychologie en psychiatrie

14-10-2015

Bij Invivo Kids staat een kind- en jeugdteam klaar, bestaande uit een kinder psychiater, kinder psycholoog en een orthopedagoog. Invivo Kids onderscheidt zich door behandelingen aan te bieden die zic…Andere diensten in de buurt van Amstelveen Noord-Holland

Is Invivo Kids in Populierenlaan 595, Amstelveen Noord-Holland 1185 SX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Persoonlijke Ontwikkeling diensten in Amstelveen Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amstelveen Persoonlijke Ontwikkeling per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amstelveen Noord-Holland, 1185 SX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3776548]