Jesco Interieur

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Meander 535 , 1181 WN Amstelveen, Noord-Holland

E-mail

Over Jesco Interieur

Een kast van Anke Eweg is een begrip. Ruim 35 jaar ontwerpt en produceert haar bedrijf, Jesco Interieurs, op maat alle denkbare kasten, bureaus en tafels. Anke ontwerpt in samenwerking met de klant. Dit levert een oneindige hoeveelheid unieke ontwerpen en evenveel tevreden klanten op. De vervaardiging in eigen meubelmakerij garandeert hoge kwaliteit en perfectie.

De persoonlijke inbreng van Anke Eweg maakt een product tot het merk Anke Eweg. Het hele proces van idee tot en met plaatsing wordt door Anke persoonlijk geregisseerd. Haar intelligente oplossingen gecombineerd met haar inlevingsvermogen, haar enorme productkennis, ervaring en haar prettige perfectionisme, creëren producten om van te houden.

Maatwerk bij het maken van kasten.

Jesco staat voor maatwerk: ú bent de maat van ons werk. Wij geloven dat écht maatwerk niet bij het meetlint, maar bij de klant zelf begint. Naast inhoudelijke wensen en ruimtelijke mogelijkheden staat altijd uw persoonlijke smaak en gevoel voorop. Onze interieurarchitecten zullen u adviseren over de architectonische rol van de kast(en) in het interieur, ook op andere ideeën brengen, soms regelrecht uitdagen, maar te allen tijde zal het ontwerp een reflectie zijn van uw persoonlijkheid en functionele eisen.

Als u op zoek bent naar een kast op maat, zal een bezoek aan onze toonkamers uw blik zeker verruimen. Aan de hand van diverse tekeningen, foto’s en opstellingen ziet u nieuwe mogelijkheden en onverwachte oplossingen. Daarna komt op uw uitnodiging een van onze interieurarchitecten bij u thuis om in alle rust uw ideeën en wensen te bespreken. In veel gevallen heeft de plaatsing van een nieuwe kast ook gevolgen voor de inrichting van uw kamer. Zij zullen hun visie geven en een passend ontwerp maken. Nadat onze meubelmaker bij u de situatie ter plekke heeft bekeken worden zijn inmetingen door onze technisch tekenaar gecombineerd met de schetsen van de architect tot een set CAD tekeningen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Building, Carpentry & Construction Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amstelveen Noord-Holland

Is Jesco Interieur in Meander 535, Amstelveen Noord-Holland 1181 WN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Tafels diensten in Amstelveen Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amstelveen Tafels per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amstelveen Noord-Holland, 1181 WN, Nederland

 • Fortuna Speelkaarten

  Haya van Somerenlaan 108 Amstelveen Noord-Holland 1187 RB

 • Maximizer Nl

  Rigolettolaan 17 Amstelveen Noord-Holland 1183 RR

 • Vertu Interim

  Renate Rubinsteinlaan 2 Amstelveen Noord-Holland 1187 WT

 • Jalim

  Rentmeesterslaan 58 Amstelveen Noord-Holland 1181 DP

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815100]