Kinderkorf Amstelveen Kinderdagverblijf Informatie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Amsterdamseweg 209 , 1182 GW Amstelveen, Noord-Holland

E-mail

Over Kinderkorf Amstelveen Kinderdagverblijf Informatie

Omringd door het Van Leer park, Thijsse park en het Amsterdamse bos zitten we natuurlijk op een van de mooiste locaties. Vanuit de (4) groepen zien de kinderen de eekhoorntjes lopen en de eenden zwemmen. Het kinderdagverblijf heeft door de kleinschaligheid een intiem karakter, dat voor kinderen (en ouders) een "tweede huis" wordt.

Mensen zijn in hun leven continu op zoek naar groei en ontwikkeling, dit geldt voor volwassenen en voor kinderen. De kinderkorf biedt kinderen een omgeving waar liefde, aandacht, veiligheid, goede verzorging en een ruimte die ze gelegenheid geeft zichzelf in een eigen tempo te ontwikkelen, centraal staat. De omgeving biedt, naast de thuissituatie, kinderen de mogelijkheid om groei en ontwikkeling te vinden.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amstelveen Noord-Holland

Is Kinderkorf Amstelveen Kinderdagverblijf Informatie in Amsterdamseweg 209, Amstelveen Noord-Holland 1182 GW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderdagverblijf diensten in Amstelveen Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amstelveen Kinderdagverblijf per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amstelveen Noord-Holland, 1182 GW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815497]