KLM MET BOEING 777 NONSTOP NAAR LIMA

Door: Klm Media  13-09-2006
Trefwoorden: Personenvervoer, Luchtvaart, Lijnvluchten

AMSTELVEEN, 13 september 2006 –KLM start in de zomerdienst 2007 nonstop-vluchten tussen Amsterdam en Lima in Peru. Vanaf zondag 25 maart 2007 vliegt KLM de nieuwe nonstop-retourdienst zes keer per week met een Boeing 777-200ER.

Op dit moment bedient KLM Lima dagelijks met een MD-11, met een tussenstop op Bonaire. De nieuwe nonstop-dienst wordt dagelijks uitgevoerd, met uitzondering van de maandag.

De vliegduur op de nieuwe diensten KL 743/744 tussen Amsterdam en Lima wordt in beide richtingen met ruim anderhalf uur ingekort. Bovendien wordt in de nieuwe situatie meer stoelcapaciteit per week op deze route aangeboden.

In het nieuwe vluchtschema zal de vlucht uit Lima vroeg in de middag op Schiphol aankomen. Daardoor kunnen passagiers straks kiezen uit een veel groter aanbod van aansluitende vluchten naar Aziatische en andere bestemmingen dan in het huidige vluchtschema kan worden geboden.

“Met deze nieuwe invulling voor de vluchten tussen Amsterdam en Lima komen wij tegemoet aan de wensen van onze klanten om zo veel mogelijk routes nonstop te vliegen”, aldus KLM’s plaatsvervangend president-directeur Peter Hartman. “Sinds de komst van de Boeing 777-200ER in de KLM-vloot kunnen we daaraan nog meer dan in het verleden tegemoet komen. Deze KLM-investering past ook in de netwerkstrategie van Air France KLM om de kansen te benutten voor versterking van onze gezamenlijke markpositie in Zuid-Amerika, nu de economische condities daarvoor gunstig zijn.”

Meer informatie over de vluchtschema’s en reisvoorwaarden voor de vluchten tussen Amsterdam en Lima is te vinden op www.klm.com  en in de reserveringssystemen.

Trefwoorden: Lijnvluchten, Luchtvaart, Personenvervoer

Contact Klm Media

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share