KLM STEMT DIENSTREGELING EN PRODUCT ANTILLEN EN ARUBA AF OP MARKTONTWIKKELING

Door: Klm Media  30-08-2006
Trefwoorden: Luchtvaart, Dienstregeling

AMSTELVEEN, 30 augustus 2006 – KLM gaat dienstregeling en product op de vluchten tussen Amsterdam en de Nederlandse Antillen/Aruba het komende jaar aanpassen aan de veranderde marktomstandigheden. Vanaf zomer 2007 zullen alle vluchten naar de Antillen en Aruba worden uitgevoerd met MD-11-vliegtuigen. De MD-11-vloot zal de komende periode een ingrijpende modernisering ondergaan. Het product in World Business Class en Economy Class wordt daarbij op het niveau van KLM’s nieuwe Boeing 777- en Airbus A330-vloot gebracht.
De standaardisatie op één vliegtuigtype, met een verbeterd product is gericht op verhoging van klanttevredenheid en verbetering van flexibiliteit en efficiency in de vluchtuitvoering.

Winterdienst 2006/07
In de winterdienst 2006/07, die op zondag 29 oktober ingaat, verandert er relatief weinig ten opzichte van het vorige winterseizoen. Er wordt nog gecombineerd gevlogen met B747-400’s en MD-11-vliegtuigen.
Aruba krijgt vijf vluchten per week. Bonaire zal twaalf keer per week worden aangedaan. Curaçao behoudt haar dagelijkse vlucht en KLM zal drie keer per week naar Sint Maarten vliegen.

Zomerdienst 2007
Aruba krijgt in zomer 2007 vier vluchten per week; twee in combinatie met Bonaire en twee in combinatie met Sint Maarten.
Bonaire krijgt een dagelijkse vlucht, waarvan vijf keer per week als tussenstop naar en vanuit Ecuador en twee keer in combinatie met Aruba.
In tegenstelling tot de concurrentie zijn de dagelijkse KLM-vluchten naar en vanuit Curaçao volgend jaar zomer non-stop.
Sint Maarten zal twee keer per week in combinatie met Aruba worden aangedaan.

Trefwoorden: Dienstregeling, Luchtvaart

Contact Klm Media

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share