PRIVIUM-AANBIEDING VOOR FLYING BLUE-DEELNEMERS

Door: Klm Media  18-08-2006
Trefwoorden: Personenvervoer, Luchtvaart, Privium

AMSTELVEEN, 18 augustus 2006 – Deelnemers aan het Flying Blue-programma van Air France KLM kunnen tot 1 oktober 2006 tegen een aantrekkelijk actietarief, in combinatie met besteding van Flying Blue-mijlen, in het bezit komen van een Privium Basic-pas. Deze biedt vanaf 1 oktober 2006 een jaar lang de mogelijkheid om met behulp van een irisscan bij vertrek en aankomst op Schiphol snel en comfortabel de grens- en handbagagecontrole te passeren.

Flying Blue-deelnemers kunnen de Privium Basic-pas aanschaffen voor € 50 en 17.000 Award-mijlen. Normaal kost de pas € 99.

Flying Blue is het gezamenlijke loyaliteitsprogramma van Air France en KLM en met meer dan 11 miljoen deelnemers het grootste frequent flyer-programma van Europa.

“Met Privium Basic bieden wij onze passagiers een verdere uitbreiding van de mogelijkheden om zelfstandig snel en comfortabel het voor- en natraject van de eigenlijke vliegreis in te richten”, aldus KLM’s Executive Vice President Commercial, Paul Gregorowitsch. “In navolging van het grote succes van boeken en inchecken via internet en de self-service incheck kiosken op Schiphol en andere luchthavens verwachten we dat onze frequente reizigers ook met veel enthousiasme het Privium Basic-product zullen omarmen.”

“Voor Schiphol is het een belangrijke stap dat nu ook Air France KLM, als grootste luchtvaartpartij vliegend vanaf en naar onze luchthaven, Privium als onderdeel van het FlyingBlue-programma aan haar reizigers aanbiedt. In de vijf jaar van haar bestaan heeft Privium een hoge waardering bij een nog steeds groeiend klantenbestand in Nederland en daar buiten opgebouwd”, zegt Dick Flinck, directeur Business Area Consumers van Schiphol Group.

Privium, een service van Schiphol Group, is het eerste programma ter wereld dat reizigers voorrang, snelheid en comfort biedt en daarbij de irisscan toepast voor de grenspassage.
Privium richt zich op de frequente reiziger die regelmatig vliegt en efficiënt en comfortabel wil reizen. Privium bestaat binnenkort vijf jaar en heeft zo’n 30.000 leden.

Voor meer informatie over deze aanbieding kunnen Flying Blue-deelnemers terecht op http://www.fb-privium.com  

Trefwoorden: Luchtvaart, Personenvervoer, Privium

Contact Klm Media

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share