ZELF BAGAGELABELS ONTWIKKELEN BIJ KLM

Door: Klm Media  23-05-2006
Trefwoorden: Transport, Luchtvaart, Bagagelabels

AMSTELVEEN, 23 mei 2006 - KLM passagiers, vertrekkend vanuit Nederland, kunnen vanaf vandaag bagagelabels laten ontwikkelen met een bijzonder ontwerp. Deze door de consument zelf op klm.nl te ontwerpen labels zijn ontwikkeld in samenwerking met Icemedia dat interactieve mediaconcepten ontwikkelt. Voor het ontwerpen van de labels is een speciale website gebouwd die via http://www.klm.nl te bereiken is.

De bagagelabels kunnen worden voorzien van een eigen foto of een KLM-beeld met keuze uit zes categorieën. De labels zijn gratis, maar zijn alleen te bestellen ná afsluiting van het boekingsproces via http://www.klm.nl. Ze worden in een set van twee stuks naar het huisadres van de klant gestuurd.

KLM-klanten ontvangen een e-mail waarin staat beschreven hoe de labels gemaakt kunnen worden. Er liggen tienduizenden bagagelabels klaar. De actie duurt zolang de voorraad strekt en geldt alleen in de Nederlandse markt.

Doel van de actie is om het aantal online-boekingen nog verder te vergroten. KLM wil in 2008 veertig procent online-verkopen genereren.

Trefwoorden: Bagagelabels, Luchtvaart, Transport

Contact Klm Media

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share