Kngf Geleidehonden

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Amsteldijk Noord 42 , 1184 TD Amstelveen, Noord-Holland

E-mail

Over Kngf Geleidehonden

KNGF Geleidehonden is een non-profit organisatie met CBF-keur en ANBI-status. Wij leiden sinds 1935 geleidehonden op voor visueel gehandicapten. Daardoor hebben wij een schat aan kennis en ervaring op het gebied van hond en handicap. Deze vakkennis zetten we tegenwoordig ook in voor mensen met andere handicaps: bijvoorbeeld mensen in een rolstoel of kinderen met autisme. Doel van de stichting is het bevorderen van de mobiliteit en zelfstandigheid van (visueel) gehandicapten door de inzet van professioneel opgeleide honden. Geen ander mobiliteits- of hulpmiddel biedt visueel en anders gehandicapten zoveel onafhankelijkheid en vrijheid.

Kwaliteit staat bij KNGF Geleidehonden hoog in het vaandel. Daarom hechten wij behalve aan strenge interne toetsing ook veel belang aan een objectieve, externe controle.

Wilt u meer informatie over de geleidehond, autismegeleidehond, assistentiehond of buddyhond? Wij beschikken over passend informatiemateriaal op CD-rom, website, in brochure en staan u graag telefonisch of persoonlijk te woord.

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Specialist Medical Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amstelveen Noord-Holland

Is Kngf Geleidehonden in Amsteldijk Noord 42, Amstelveen Noord-Holland 1184 TD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Amstelveen Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amstelveen Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amstelveen Noord-Holland, 1184 TD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3753787]