Korfkidz Amstelveen Buitenschoolse Opvang

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Amsterdamseweg 209 C , 1182 GW Amstelveen, Noord-Holland

E-mail

Over Korfkidz Amstelveen Buitenschoolse Opvang

Omringd door het Van Leer park, Thijsse park en het Amsterdamse bos zitten we natuurlijk op een van de mooiste locaties. De korfkidz is een organisatie die Buitenschoolse Opvang (BSO) aanbiedt aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. De korfkidz richt zich daarbij op kinderen die naar één van de basisscholen in Amstelveen Noord (ten noorden van de snelweg A9) gaan.

In 2008 realiseerde de kinderkorf haar nieuwe kinderdagverblijf. In deze accommodatie was nog ruimte beschikbaar. Het aanvankelijke doel was om deze ruimte te verhuren aan een bestaande BSO organisatie. De Oudercommissie van de kinderkorf heeft de directie van de kinderkorf gevraagd om de organisatie van de BSO zelf ter hand te nemen, daarbij voortbordurend op de werkwijze bij de kinderkorf.

De korfkidz (de nieuwe naam van de BSO) is in het najaar van 2008 begonnen met uitgebreide gesprekken met een ouderfocus groep waarin ouders vertegenwoordigd waren die bekend waren met de kinderkorf en met bestaande BSO organisaties. Gedurende deze gesprekken werd vastgesteld aan welke voorwaarden een goede BSO moet voldoen

Op basis van deze gesprekken heeft de directie de doelstelling van de opvang geformuleerd die vanaf januari 2009 vorm heeft gekregen binnen de korfkidz.
De doelstelling van de opvang van de korfkidz is op te splitsen in de doelstelling voor de kinderen en de doelstelling voor de ouders.

Doelstelling voor de kinderen:

• De korfkidz is een plek waar kinderen graag naar toe gaan.
• Het is een eigen plek voor kinderen om na schooltijd en in de vakanties met vriendjes en vriendinnetjes de tijd leuk door te brengen.
• De coaches van de korfkidz verplaatsen zich in de wensen, behoeften en uitdagingen van de kinderen.
• De plek en de tijd is van de kinderen, de kinderen bepalen gezamenlijk wat ze ermee gaan doen.
• De activiteiten zijn onder gebracht in zogenaamde ankers (sportief, cultureel, creatief en rust en gezelschapsspellen.

Openingstijden

Ma - Di, Do
-
Wo, Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amstelveen Noord-Holland

Is Korfkidz Amstelveen Buitenschoolse Opvang in Amsterdamseweg 209 C, Amstelveen Noord-Holland 1182 GW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderdagverblijf diensten in Amstelveen Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amstelveen Kinderdagverblijf per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amstelveen Noord-Holland, 1182 GW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815567]