Eindeloos zoeken naar leuke reisaanbieding verleden tijd

Eindeloos zoeken naar leuke reisaanbieding verleden tijd van Leads2travel

Door: Leads2travel  08-12-2006
Trefwoorden: Internet, Vakantie, Reizen

Actueel en onafhankelijk

De missie van de initiatiefnemers is, het zoeken naar de beste reisdeals in het oerwoud van websites, makkelijker èn leuker maken. Op www.surprisetickets.nl kun je kiezen uit honderden vliegtickets, vakanties naar zon en sneeuw, city trips & tips voor een spontaan weekendje weg. De redactie checkt elke week 150 verschillende websites en is onafhankelijk.


Bezoekers kunnen hun beste tips mailen naar de redactie. De leukste inzending van de dag is te vinden op de homepage van surprisetickets.nl onder de kop “Catch of the Day” .

 

Over de oprichters

Surprise Tickets is het eerste online reisconcept van het jonge bedrijf Leads2Travel. De partners verenigen naast een fascinatie voor reizen en ontwikkelingen op internet, een gedegen kennis van het medialandschap, nieuwe technologische ontwikkelingen en kennis van de reisbranche. Het laatste aspect in de vorm van manager & partner Caroline Ferguson, hiervoor gedurende 7 jaar werkzaam als Directeur Marketing van Martinair.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie) Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Leads2Travel, Caroline Ferguson. E-mail: cferguson@surprisetickets.nl, telefoon: 06-51145758


De wekelijkse nieuwsbrief met de 15 beste actuele reisaanbiedingen vind je op www.surprisetickets.nl/nieuwsbrief.php

Trefwoorden: Internet, Reizen, Tickets, Vakantie, Vergelijken, Vliegtickets, Websites