Leads2Travel lanceert slimme stedentrip vergelijker

Leads2Travel lanceert slimme stedentrip vergelijker van Leads2travel

Door: Leads2travel  13-01-2014
Trefwoorden: stedentrip, goedkoop, citytrip

PERSBERICHT, 12 januari 2014 De makers van de populaire vliegticket vergelijker Vliegennaar.nl introduceren een innovatieve citytrip website waar je met behulp van handige tools eenvoudig de stedentrip aanbiedingen van bekende reisorganisaties kunt vergelijken. Nu de vraag naar korte, goedkope, ‘dichtbij huis’ vakanties stijgt, maakt Goedkoopstestedentrip.nl het consumenten gemakkelijk om snel de actuele stedentrip aanbiedingen van reisbureaus en touroperators te vergelijken. Het nieuwe concept van reiswebsite uitgever Leads2Travel brengt de markt overzichtelijk in kaart en helpt met slimme functionaliteiten en aanbiedingsoverzichten de goedkoopste citytrip naar je favoriete bestemming te vinden. Unieke ‘persoonlijke citytrip search’ service Zo kunnen ook stedentrippers vanaf nu profiteren van de innovatieve techniek die de uitgever eerder ontwikkelde voor mensen die opzoek zijn naar goedkope vliegtickets. De populaire Flight Alert service van www.vliegennaar.nl heeft er op www.goedkoopstestedentrip.nl een zusje bij: dankzij de Citytrip Alert hoef je niet meer eindeloos zelf te zoeken naar die ene stedentrip aanbieding binnen jouw budget. De site maakt het je gemakkelijk: meld je aan voor de gratis dienst door op te geven naar welke bestemming je wilt en wat je maximaal wilt betalen. Je geeft hierbij je e-mailadres op en zodra er dan een aanbieding is gevonden die aan jouw wensen voldoet, ontvang je bericht per mail. Korter, goedkoper en dichterbij huis Met Goedkoopstestedentrip.nl speelt Leads2Travel in op een trend die sinds de crisis in de reissector zichtbaar is waarbij steeds meer gekozen wordt voor korte vakanties. ‘Het is bekend dat consumentenbestedingen door bezuinigingsmaatregelen nog steeds onder druk staan, waardoor ook op vakanties bespaard wordt’ zegt Caroline Ferguson, oprichtster van Leads2Travel. ‘Er wordt nog scherper op het reisbudget gelet door reiskosten zo laag en reistijd zo kort mogelijk te houden. Stedentrip vakanties passen goed in dit beeld. Wij willen van toegevoegde waarde zijn door mensen direct de goedkoopste stedenreizen te presenteren en veel tijd en speurwerk naar de beste deal te besparen ’ aldus Ferguson. Dat doet de vergelijker voor bestemmingen als Londen, Parijs en Barcelona die populair blijven, maar ook voor relatief onbekendere en goedkopere citytrip bestemmingen zoals o.a. Warschau, Glasgow en Lissabon waarvan ze verwachten dat mede door het budgetkarakter van deze steden en het groeiende aanbod van lowcost vervoerders, de interesse hierin zal toenemen.

Trefwoorden: stedentrip, goedkoop, citytrip

Andere producten en diensten van Leads2travel

Budget travel tipgevers worden global financier van Leads2travel thumbnail
05-11-2009

Budget travel tipgevers worden global financier

Abcoude, 5 november 2009. Voor de Surprisetickets.nl top 100, het overzicht met de beste budget travel tips voor 2010, zoekt de redactie van het online reismagazine bijzondere smart travel tips. Bezoekers die hun tips inzenden maken kans op 100 prijzen: een stedentrip voor 2 en 99 Kiva microkrediet giftvouchers t.w.v. $ 25,-.


Reisverslag wedstrijd: op rapportage naar St. Maarten van Leads2travel thumbnail
29-06-2009

Reisverslag wedstrijd: op rapportage naar St. Maarten

Abcoude, 29 juni 2009, het St. Maarten Tourist Bureau en online reismagazine Surprisetickets.nl hebben een wedstrijd uitgeschreven voor het meest beste idee voor een reisrapportage. Tot 31 juli 2009 kunnen (amateur-) schrijvers, fotografen en filmers hun idee voor een invulling van een reisverslag op St. Maarten inzenden.


Telegraaf introduceert Reiskrant Reisgids powered by SurpriseTickets.nl van Leads2travel thumbnail
03-02-2008

Telegraaf introduceert Reiskrant Reisgids powered by SurpriseTickets.nl

Vanaf vrijdag 1 februari biedt Reiskrant.nl van De Telegraaf de online ‘Reiskrant Reisgids' aan met informatie en persoonlijke vakantietips over ruim 300 landen, streken en steden. De Telegraaf is hiervoor een samenwerking aangegaan met de onafhankelijke redactie van SurpriseTickets.nl


24-05-2007

Engeland special in Surprise Tickets Travel News

Het reisprogramma Travel News op Surprise Tickets - www.surprisetickets.nl is gestart met bestemmingenspecials. In deze eerste bestemmingsspecial belicht Surprise Tickets reporter Kristjan enkele supertips voor vakantie & weekend trips naar Groot-Brittannië!


Travel News TV op Surprisetickets.nl van Leads2travel thumbnail
04-04-2007

Travel News TV op Surprisetickets.nl

Nederlandse eerste internet reisprogramma belicht wekelijks bijzondere vakantie accommodaties & reisaanbiedingen.

De website www.surprisetickets.nl start vandaag met het uitzenden van Travel News, een nieuw tv-reisprogramma dat alleen op internet te bekijken is.


Columbus publiceert selectie uit Surprise Tickets & Travel Deals van Leads2travel thumbnail
15-01-2007

Columbus publiceert selectie uit Surprise Tickets & Travel Deals

Columbus publiceert selectie uit Surprise Tickets & Travel Deals

Samenwerking tussen hét glossy reismagazine van Nederland & jong, innovatief online reisp


Eindeloos zoeken naar leuke reisaanbieding verleden tijd van Leads2travel thumbnail
08-12-2006

Eindeloos zoeken naar leuke reisaanbieding verleden tijd

Amsterdam, 8 december 2006 - Iedereen die wel eens een reis geboekt heeft via internet kent het probleem: je bent uren bezig om alle aanbiedingen te vergelijken. Dat is nu verleden tijd. De nieuwe Nederlandstalige website Surprise Tickets, initiatief van een klein groepje internet- en reisg