Telegraaf introduceert Reiskrant Reisgids powered by SurpriseTickets.nl

Telegraaf introduceert Reiskrant Reisgids powered by SurpriseTickets.nl van Leads2travel

Door: Leads2travel  03-02-2008
Trefwoorden: Vakantie, Reizen Reisgids

De ‘Reiskrant Reisgids' bestaat uit een vaste redactie die 'de leukste plekjes op de wereld weet te vinden en een passie heeft voor reizen'. De 1001 tips en de uitgebreide vakantieinformatie in de gids zijn voor iedereen leuk en vooral ook handig bij het kiezen van een (volgende) vakantiebestemming.

Reisdeals
In de 'Reiskrant Reisgids' kun je eenvoudig aangeven wat voor soort vakantie je wilt: avontuurlijk, luxueus, cultureel of in de bergen. Als je een interessante bestemming gevonden hebt, zijn de beste reisdeals naar de gekozen plek in één muisklik beschikbaar. Bezoekers van de Reiskrant Reisgids kunnen ook nieuwe tips aandragen aan de redactie.

Informatie en inspiratie
'De Reiskrant Reisgids is een bron van informatie maar vooral ook ' inspiratie voor wie een volgende vakantie zoekt', licht Femke Schippers, site manager van Reiskrant.nl toe. "De redactie van Surprise Tickets geeft in de Reiskrant Reisgids haar persoonlijke tips en adviezen. Naast praktische weetjes tref je bij alle bestemmingen ook veel persoonlijke tips zoals het restaurantje dat je echt niet mag missen of wat je op de gekozen bestemming kunt doen met een klein budget."

Trefwoorden: Reizen Reisgids, Vakantie,