ING SELECTEERT LOGICACMG ALS TOEKOMSTIG OUTSOURCINGPARTNER

Door: Logica Nederland  26-04-2006
Trefwoorden: Ict, It, Outsourcing

Uitbesteding van applicatieontwikkeling, applicatiebeheer en test services aan LogicaCMG

AMSTELVEEN, 26 April 2006 - LogicaCMG en ING hebben een Memorandum of Understanding (MoU) getekend voor de uitbesteding van activiteiten met betrekking tot ontwikkeling, beheer en testen van IT-systemen voor met name de bancaire onderdelen van ING. De overeenkomst heeft een verwachte waarde van meer dan 200 miljoen Euro en heeft een looptijd van 6 jaar. Ongeveer 350 medewerkers van ING in Nederland treden in dienst bij LogicaCMG.
De uitbesteding van de activiteiten is onderdeel van het efficiencyprogramma van ING Operations & IT. Deze overeenkomst is de eerste in de reeks van verschillende outsourcingtrajecten die ING Operations & IT in 2005 heeft aangekondigd. Zowel de OR van ING als de vakbonden zijn geïnformeerd. Naar verwachting zal het definitieve contract met ING deze zomer getekend worden.
De medewerkers die in dienst treden bij LogicaCMG kunnen naast ING ook werkzaam zijn voor andere klanten van LogicaCMG in de Financial Services markt. LogicaCMG biedt de medewerkers ook mogelijkheden voor carrièreontwikkeling in andere markten waarin zij actief is.
Paul Schuyt, Chief Executive LogicaCMG Nederland: “Dankzij deze overeenkomst versterken wij niet alleen onze positie in de Financial Services markt, het betekent ook een impuls voor het verder uitbouwen van onze kwaliteiten op het gebied van outsourcing. Ik ben dan ook zeer verheugd dat ik ruim 350 ING-medewerkers mag verwelkomen bij LogicaCMG. LogicaCMG zal er samen met ING zorg voor dragen de overstap naar LogicaCMG voor de medewerkers goed te laten verlopen”.

Trefwoorden: Ict, It, Outsourcing

Contact Logica Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share